محمدرضا قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تفاهمنامه ساخت قطار سبک شهری در بهمن ماه سال گذشته بین شهرداری رشت و شرکت نورینکو چین در محل دفتر سرمایه گذاری منعقد و اجرایی شدن آن منوط به تصویب شورای اسلامی شهر رشت بود.
وی اظهار داشت: ارائه تسهیلات مالی (فاینانس)، خدمات فنی مهندسی، مشاوره و همکاری در خصوص ساخت راه آهن سبک شهری در قالب EPCF ( مهندسی، خرید، ساخت، فاینانس) از موارد این تفاهمنامه است.
رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی رشت افزود: همچنین شهرداری رشت از تاریخ انعقاد این تفاهمنامه به مدت شش ماه فرصت دارد تا نسبت به انجام مطالعه و اخذ برخی مجوزات لازم اقدام کند.
وی مبلغ پیش بینی شده برای اجرای پروژه را حدود یک میلیارد دلار، معادل هزار میلیارد تومان دانست.
قاسمی همچنین با اشاره به بررسی راهکارهای موثر جهت کاهش ترافیک شهر، تصریح کرد: یکی از طرحهای در حال مطالعه کمیسیون ترافیک، استفاده از پارکینگ ادارات و مدارس در ساعات پیک ترافیک شهریست که به نظر می رسد در صورت اجرا، مؤثر واقع شود.
وی در ادامه گفت: اجرای پروژه های تأثیرگذاری چون کمربند سراوان، خمام، آقا سید شریف، بازسازی مزار سردار جنگل و احیای دو رودخانه زرجوب و گوهررود از جمله پروژه هائیست که در ردیف اعتبارات پیش بینی شده مجلس قرار گرفته و اجرای آنها در ارتقای موقعیت استان بسیار مؤثر است.
عضو شورای شهر رشت همچنین با انتقاد شدید از نحوه عملکرد آبفای گیلان یادآور شد: شهرداری در شرایطی زمینه مناسبی را برای فعالیت پیمانکاران فراهم کرده و در راستای رفاه حال همشهریان در مرمت نوارهای حفاری همکاری می کند که هیچگونه وظیفه ای در این خصوص نداشته و حتی برای جابه جایی یک لوله آب در جریان اجرای پروژههای عمرانی شاهد هیچ گونه تعامل و همکاری از سوی این سازمان نیستیم و تأخیرهای چند ماهه در اجرای پروژه به ما تحمیل می شود.
نظر شما