احسان کامرانی در گفتگو با خبرنگار مهر در بندرعباس بیان کرد: یکی از کشورهای سرمایه گذار در این زمینه مالزی است که توانسته با تمرکز بر روی این بخش توانمندی کشور خود را ارتقاء بخشد.
وی ادامه داد: با سرمایه گذاری صحیح و برنامه دقیق بلند مدت می توان نسبت به سرمایه گذاری در نظام آموزش عالی و تاسیس دانشگاه خصوصی سطح آموزش کشور را ارتقاء و دانشجویان زیادی را از سراسر جهان به ایران جذب کرد.
معاون پژوهشی دانشگاه هرمزگان اعلام کرد: احداث دانشگاه ها و موسسات عالی آموزشی خصوصی می توان باعث رشد و افزایش درآمدهای اقتصادی شده که زمینه خوبی برای سرمایه گذاری های بعدی فراهم کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه هرمزگان تاکید کرد: ورود دانشجویان خارجی باعث آشنایی و معرفی هر چه بیشتر ایران به سایر جهانیان را فراهم که امر مهمی در جذب توریست محسوب می شود.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به وجود سرمایه های کلان ایرانیان ساکن کشورهای حاشیه خلیج فارس می توان با استفاده از آنها صنعت آموزش کشور را در راستای توسعه و رشد فرهنگ و اقتصاد جامعه را باز تعریف نمود.
کامرانی خاطر نشان کرد: بسیاری از سرمایه گذاران خارج از کشور با توجه به کیفیت آموزش عالی و توانمندی های اساتید داخلی اشتیاق فراوانی برای سرمایه گذاری در این زمینه دارند.
نظر شما