به گزارش خبرگزاری مهر، محمد سبزوی افزود: برای دریافت این استاندارد شرایط سختی حاکم است و حداقل یک سال نیاز به زیرسازی و آماده کردن شرایط مناسب در شرکت متقاضی دارد.
وی با بیان اینکه دسا همزمان با شرکت MTU که دومین موتورساز جهان است اقدام به گرفتن این استاندارد کرده است، تصریح کرد: با کسب این استاندارد، در تمام زمینه ها از جمله مدیریت پروژه، کیفیت، طراحی، خدمات پس از فروش و تامین قطعه ملزم به رعایت استانداردهای روز جهان خواهیم بود.
سبزوی با اشاره به اینکه هنوز بسیاری از شرکتهای مطرح در دنیا موفق به دریافت این استاندارد نشده اند، تصریح کرد: کسب این استاندارد موجب بالا رفتن کیفیت و توسعه سامانه ها و افزایش دانش کارکنان و مدیریت دانش و سرمایه گذاری می شود.
مدیر عامل شرکت صنعتی و تولیدی دیزل سنگین ایران ادامه داد: استاندارد آیریس یک استاندارد بین المللی است و تا پایان سال 2010 تمام شرکت های اروپایی باید آن را اخذ کنند.
وی با اشاره به این که از سال 1387 تاکنون 400 میلیارد ریال قرارداد طراحی و ساخت موتوردیزل در شرکت دسا منعقد شده، یادآور شد: تا به حال 145 میلیارد ریال برای تولید موتور دیزل یک هزار کیلووات هزینه شده که از این میزان 80 میلیارد ریال به شکل دارایی درآمده است.
سبزوی همچنین در خصوص تولید نخستین موتور دوگانه سوز دیزل سنگین در دسا گفت: با طراحی و ساخت این موتور، ایران ششمین کشور به شمار می رود که موتور دیزل سنگین دوگانه سوز با این فناوری سطح بالا و سامانه پیشرفته کنترل الکترونیکی و پاشش سوخت با توان بالا تولید می کند.
وی با بیان اینکه دسا تنها تولید کننده CHP( تولید همزمان انرژی و گرما) در ایران است، افزود: افزایش بازده حرارتی، افزایش قابلیت استفاده از منابع انرژی، جلوگیری از اتلاف انرژی برقی در انتقال و توزیع و ... از جمله مزایای این طرح است.
نظر شما