پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ فروردین ۱۳۸۹، ۱۱:۳۲

گزارش خبرنگار مهر از امارات/

کاروان 53 نفری مس وارد دبی شد/ از مسی ها چشم نگاری شد

کاروان 53 نفری مس وارد دبی شد/ از مسی ها چشم نگاری شد

کاروان 53 نفری باشگاه مس ایران برای دیدار با الاهلی امارات در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا وارد شهر دبی شد.

به گزارش خبرنگار مهر اعزامی مهر به امارات،  کاروان تیم مس با 40 نفر از اعضای کادر فنی و بازیکنان و 13 همراه ساعت 7:20 دقیقه صبح امروز از فرودگاه امام خمینی(ره) راهی شهر دبی شد و ساعت 9:10 دقیقه به وقت تهران وارد فرودگاه این شهر شد.

 ناهماهنگی های به وجود آمده در بدو ورود کاروان مس به دبی و همچنین چشم نگاری از کاروان این تیم، باعث ناراحتی آنها شد ولی پس از دقایقی معطلی اعضای نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا در میان استقبال جمعی از ایرانی‌های مقیم امارات راهی هتل محل اقامت خود شدند.

طبق هماهنگی‌های صورت گرفته، بازیکنان تیم مس در هتل "دوسیت هانی" مستقر شده و ساعت 18:30 دقیقه امروز هم نخستین تمرین خود را در این شهر برگزار می کنند.

دیدار تیم‌های الاهلی امارات و مس کرمان در چارچوب مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا سه شنبه شب در ورزشگاه شیخ راشد برگزار می شود.

کد خبر 1061452

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha