پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ فروردین ۱۳۸۹، ۱۰:۲۸

در گفتگو با مهر مطرح شد:

رسم کردن دستهای تو توسط شمس لنگرودی/ لبخوانی‌های قزل آلای من منتشر شد

رسم کردن دستهای تو توسط شمس لنگرودی/ لبخوانی‌های قزل آلای من منتشر شد

مجموعه شعر "رسم کردن دستهای تو" سروده شمس لنگرودی در انتظار دریافت مجوز است تا وارد مرحله انتشار شود.

شمس لنگرودی شاعر و پژوهشگر با اعلام این خبر در گفتگو با خبرنگار مهر گفت:"رسم کردن دستهای تو"شامل 58 شعر تغزلی  است که طی دو سال اخیر سروده ام  و کل مجموعه را به پاس سالها همدلی و مهربانی به فرزانه و الیانا همسرو دخترم تقدیم ‌کرده‌ام. 

وی افزود:مجموعه شعر "صبح آفتابی تان به خیر گرگ برفی" کتاب دیگری از من است که  شعرهایی با بن‌مایه‌های طنز و اجتماعی را شامل می‌شود و این کتاب نیز در انتظار دریافت مجوز است.

این دو کتاب همچون اکثر آثار لنگرودی توسط انتشارات"آهنگ دیگر" به چاپ می رسند.

لنگرودی همچنین از انتشار یک مجموعه شعر در نمایشگاه کتاب تهران خبر داد و در این باره گفت: کتاب " می میرم به جرم آنکه هنوز زنده بودم" دربرگیرنده بیش از 50 شعر تغزلی ـ فلسفی است که نشر چشمه در نمایشگاه کتاب عرضه می‌کند.

شاعر " ملاح خیابان‌ها" در پایان گفت: "لبخوانی های قزل آلای من" که شامل ۱۱۱ شعر کوتاه است  در این هفته توسط انتشارات آهنگ دیگر به بازار کتاب عرضه شد.

این کتاب در شمارگان۳۳۰۰ نسخه  با قیمت ۲۵۰۰ تومان در  117 صفحه منتشر شده است.
کد خبر 1061624

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha