محسن علیاکبری به خبرنگار مهر گفت: متاسفانه استقبال از اکران نوروزی آن طور که پیشبینی میشد نبود و ارقام فروش پائینتر از حد انتظار بود. عوامل مختلفی در این ماجرا دخالت داشتند که یکی از آنها افزایش بهای بلیت است.
تهیهکننده "کتاب قانون" ادامه داد: پخش برنامهها و مجموعههای مختلف از شبکههای متعدد بخشی از مخاطبان بالقوه سینمای ایران را پای گیرندههای تلویزیون مینشاند، از سویی دیگر در آستانه سال جدید شبکه نمایش خانگی تعداد قابل توجهی فیلم جدید و پرمخاطب وارد بازار کرد که تاثیر عرضه این فیلمها را میشود بر اکران سینماها دید.
وی افزود: افزایش 35 درصدی بهای بلیت، هزینه بالایی بر سبد اقتصادی خانوادهها تحمیل میکند، در شرایطی که سینما رفتن دیگر تفریحی ارزان قیمت نیست میتوان حدس زد که این افزایش بهای بلیت بسیاری از خانوادههای طبقه متوسط و پائین جامعه را وامیدارد سینما را از فهرست تفریحهای خود خارج کنند.
علیاکبری گفت: نمیتوان فراموش کرد که فیلمها هم باید قدرت جذب مخاطب را داشته باشند، به نظر میرسد با وجود پیشبینیهایی که همه ما داشتیم مخاطب گسترده با فیلمهای روی پرده ارتباط برقرار نکرده است.
تهیهکننده "پاداش سکوت" ادامه داد: به نظر نمیرسد اکران دوم بهار شرایط بهتری داشته باشد، بسیاری از امیدهای سینمای ایران در اکران نوروزی خلاصه شده بود که متاسفانه نتیجهای که به دست آمد ناامید کننده بود و ارقام فروش نصف آن رقمی بود که در نظر داشتیم.
وی گفت: پیش از شروع جشنواره فیلم فجر 80 فیلم از تولیدات سینمای ایران را دیدم و انتظار داشتم از این فیلمها، حدود 25 فیلم در گیشه موفق باشند. تعدادی از این 25 فیلم نوروز روی پرده رفت و فروش بالایی نداشت. این اتفاق پیشبینی درباره اکران 89 را با نوعی نگرانی همراه میکند. نگرانی از این که آیا مردم در سال جدید رغبتی به سینما رفتن دارند یا ترجیح میدهند تفریحهای دیگر را جایگزین کنند.
علیاکبری افزود: البته کارشناسان و سینماگران انتظار نداشتند امسال فیلمهای نوروزی مانند "اخراجیها" فروش میلیاردی داشته باشند و تکرار فروش آن فیلم کمی دور از انتظار است. اما این سردی و سکون حاکم بر سالنها دور از انتظار بود.
نظر شما