پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ فروردین ۱۳۸۹، ۱۳:۰۲

در سال گذشته؛

1200 متکدی در قم جمع‌آوری شدند

1200 متکدی در قم جمع‌آوری شدند

قم - خبرگزاری مهر: مسئول مرکز ساماندهی بیگدلی قم گفت: به منظور پاکسازی شهر قم از افراد متکدی و کارتن خواب، در طول سال گذشته هزار و 200 نفر در این مرکز پذیرش و ساماندهی شدند.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، عبدالله جعفریان صبح دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: در سال گذشته هزار و 205 نفر از افراد بلامکان، معتاد و متکدی که یشتر آنها به بیماری صعبالعلاج از جمله ایدز و هپاتیت مبتلا و برخیها دارای بیماری اعصاب و روان و معلولیت بودند که در سطح شهر قم رها بودند توسط نیروی انتظامی، شهرداری و اورژانس اجتماعی 123 جمعآوری شدند.

وی ادامه داد: این افراد از طریق اعزام به محل سکونت، تحویل به خانواده، آزادی با اخذ تعهد، معرفی به مراجع قضایی، معرفی به مراکز نگهداری بهزیستی و مراکز ترک اعتیاد و اسکان موقت ساماندهی شدند.

مسئول مرکز ساماندهی بیگدلی قم با بیان اینکه افراد بلامکان و معتادان و بیماران روانی تعداد قابل توجهی از این افراد را تشکیل میدادند، اظهار داشت: برای حل این معضل اجتماعی راهحلهایی وجود دارد که مستلزم همکاری دستگاهها و وزارتخانههایی از قبیل کار و امور اجتماعی، بهداشت و درمان، دادستانی، کمیته امداد امام خمینی(ره) و... است.

جعفریان ایجاد اردوگاههای کار را یکی از این راهحلها عنوان کرد و یادآور شد: در صورت ایجاد این اردوگاهها میتوان پس از جمعآوری این افراد و انجام امور قرنطینهای، کسانی که خانوادههایشان آنها را پذیرا نیستند را با تائید مقامات قضایی و تحت نظر پزشک، روانپزشک، مددکار و روانشناس در اردوگاههای کار مشغول به کار کرد.

وی با بیان اینکه تعداد قابل توجهی از افرادی که جمعآوری شدند غیربومی هستند، گفت: این افراد پس از شناسایی، به محل سکونتشان برگردانده میشوند.

جعفریان در مورد تعداد جمعآوری متکدیان در سال جاری نیز اظهار داشت: امسال با همکاری نهادهای مختلف بیش از 70 متکدی جمعآوری و به مرکز ساماندهی بیگدلی معرفی شدند.

کد خبر 1062380

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha