به گزارش خبرگزاری مهر، در این نشست علمی که در سالن امام خمینی(ره) رایزنی فرهنگی ایران در دمشق برگزار شد، ابتدا دکتر"جورج جبور" رئیس انجمن سوری سازمان ملل و کارشناس مستقل حقوق بشر در سازمان ملل مقاله خود را ارائه نمود.
بیست و هشتمین نشست ماهانه فکری رایزنی فرهنگی ایران در سوریه با عنوان "نژادپرستی؛ در اندیشه و عمل" به مناسبت روز مبارزه با نژادپرستی با حضور اساتید علمی و دانشگاهی و همچنین تعدادی از نخبگان انجمن سوری سازمان ملل متحد 22 فروردین ماه برگزار شد.
رئیس انجمن سوری سازمان ملل یادآور شد: تبعیض نژادی شامل هر تبعیضی که باعث از دست دادن حقوق افراد میگردد بر اساس رنگ، جنس، نژاد و .. است. انقلاب فرانسه به دنبال برقراری برابری در میان فرانسویان کاتولیک و دیگر ادیان بود.
رئیس انجمن سوری سازمان ملل گفت: در حال حاضر ما در مرحله نوینی از بحران اعراب و رژیم صهیونیستی قرار داریم. یهودیسازی قدس ما را در مرحله جدیدی از نژادپرستی از سوی صهیونیستها قرارداده است.
کد خبر 1062503
نظر شما