مسئول واحد آفرینش های ادبی حوزه هنری گیلان در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام این خبر افزود: این مجموعه دو جلدی شامل منظومه های این شاعر گیلانی است که به کوشش قاسم غلامی کفته رودی از سوی واحد آفرینش های ادبی حوزه هنری گیلان تقدیم علاقه مندان شده است.
شوکت منصوری افزود: در جلد نخست این مجموعه منظومه های از قبیل کل شریف، نون حلال، گیله مرد، گالشی و کاسپین و در جلد دوم منظومه های قاصدی، غول حیدر، شومار عروس و دس ماری به چاپ رسیده است.
"مصطفی رحیم پور سیاهکلی" از شاعران برجسته گیلکی سراست که تاکنون آثار فراوانی را در این زمینه منتشر کرده است.
آثار صوتی این شاعر گیلانی نیز با صدای شاعر و با عناوین گالشی، غول حیدر، شومار عروس، کل شریف از سوی حوزه هنری گیلان منتشر و به زودی در اختیار علاقه مندان قرار خواهد گرفت.
نظر شما