پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ فروردین ۱۳۸۹، ۱۵:۱۴

25 میلیارد ریال برای طرحهای بهداشتی - درمانی در گیلان هزینه شد

25 میلیارد ریال برای طرحهای بهداشتی - درمانی در گیلان هزینه شد

رشت - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان گفت: برای اجرای 17 طرح بهداشتی - درمانی در استان گیلان بیش از 25 میلیارد و 670 میلیون ریال هزینه شده است.

 حسن بهبودی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این تعداد طرح که در هفته سلامت امسال به بهره برداری رسیده شامل مراکز بهداشتی، درمانی، توسعه بخشهای دیالیز و همودیالیز، ایجاد بخشهای سی تی اسکن، حاد تنفسی و آنفلوآنزا، آزمایشگاه و مرکز رفع ناباروری است.

وی ادامه داد: این طرح در شهرهای رشت، انزلی، آستانه اشرفیه، لنگرود، املش و صومعه سرا مورد بهره برداری قرار گرفتند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: با توجه به اینکه هر سال تعداد شهرها و جمعیت ساکن در آنها رو به افزایش بوده و مهاجرت جمعیت روستای به شهرها باعث تغییر یکسری از شاخصهای شهرنشینی شده است که به ‌خاطر توجه بیشتر به این موضوع سازمان بهداشت جهانی شعار هفته سلامت امسال را شهرنشینی و اثرات آن بر سلامت انتخاب کرده ‌است.

وی افزود: این مهاجرتها باعث افزایش جمعیت در حاشیه شهرها، افزایش تعداد سالمندان که احتیاج به خدمات ویژه‌ دارند، افزایش مشکلات روحی روانی، افزایش خشونت و در نهایت افزایش ترافیک و سوانح و حوادث ترافیکی می‌ شوند که سازمان جهانی بهداشت را بر آن داشت تا هفته سلامت امسال را به این عنوان نامگذاری کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه در شعار امسال سازمان بهداشت جهانی، موضوعاتی مانند عوامل اجتماعی مرتبط با سلامت، سلامت محیط زیست، سلامت جاده ‌‌‌ای، شیوههای زندگی سالم و سلامت غذا مورد تاکید قرار می ‌گیرد، برخورداری از زندگی سالم را حق همه مردم دانست و بر همکاری همه نهادها و سازمانها در فراهم آوردن شرایط مناسب برای تامین سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی شهروندان تاکید کرد.

وی همچنین استفاده از غذاهای سالم و سنتی و عدم مصرف غذاهایی مثل سوسیس و کالباس که الگو برداری از کشورهای غربی است را در دستیابی به سلامت مهم دانست.

بهبودی در ادامه با اشاره به نقش رعایت اخلاق در شهر‌نشینی گفت: شهر نشینی به معنی نقش فعال داشتن و مشارکت همه شهروندان در برقراری یک زندگی سالم توأم با آرامش است.

وی با اشاره به نامگذاری امسال به همت مضاعف و کار مضاعف ابراز امیدواری کرد، با سعی و تلاش همه مسئولان و کارکنان در بخش ارتقای سلامت مردم بهترین خدمات را به مردم شریف ارائه دهیم. 

کد خبر 1062949

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha