پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ فروردین ۱۳۸۹، ۱۵:۳۶

مزدارانی عنوان کرد:

مشکلات درمان با عادلانه کردن تعرفه ها حل خواهد شد

مشکلات درمان با عادلانه کردن تعرفه ها حل خواهد شد

بندر عباس - خبرگزاری مهر: معاون اداره کل سازمان بیمه خدمات درمانی استان هرمزگان برعادلانه بودن تعرفه های پزشکی در راستای رعایت عدالت اجتماعی تاکید کرد.

شهرام مزدارانی در گفتگو با خبرنگار مهر در بندرعباس گفت: رعایت عدالت اجتماعی در تمامی صنوف امری ضروری است و رعایت این امر در پزشکی نیز در گرو عادلانه کردن تعرفه  است.

وی افزود: برای منطقی شدن سرانه پزشکی در کشور باید تنها یک ارگان متولی برنامه بیمه ها بوده و قانون ها بدون چون و چرا عمل شود.

معاون اداره کل بیمه خدمات درمانی هرمزگان با بیان اینکه خدمات بهداشتی باید نظام مند باشد تصریح کرد: تعرفه های پزشکی باید عادلانه باشد و دولت تازمانی که کارشناسی نکرده واین این تعرفه ها را انجام ندهد مشکلات درمان نیز حل نمی شود.

مزدارانی خاطر نشان کرد: ورود ارگانهایی غیر از وزارت بهداشت نظیر شرکت نفت، صدا و سیما و شهرداری ها و بسیاری از سازمان ها به غیر از سازمانهای بیمه گر کاری غیر منطقی بوده و سبب هدر رفت هزینه های بیت المال می شود.

وی پیشنهاد کرد: بهترین راه حل برای جلوگیری از این امر این است که دولت ابتدا یک بحث کارشناسی محکمی انجام داده و برای انجام هر کاری حق الزحمه مناسب با آن در نظر گرفته شود و سرانه و تعرفه های درمانی را بر این اساس مشخص کند.

به گفته وی تنها وزارت بهداشت شایستگی اجرای این برنامه ها را دارد و چنانچه بخواهیم در سیستم درمان عدالت برقرار کنیم ابتدا باید تعرفه های پزشکی  نسبت به سایر حرف عادلانه باشد. 

کد خبر 1063110

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha