به گزارش خبرنگار مهر، سید علی شهابی بعد از ظهر سه شنبه در جلسه ستاد درآمد استان گفت: حدود دو هزار و 456 میلیارد ریال درآمدهای عمومی در مازندران سال گذشته به خزانه استان واریز شده که این میزان وصولی نسبت به سال گذشته از رشد 16 درصدی برخوردار بوده و سبب شد اعتبارات تملک سرمایه ای استان به موقع تخصیص یافته و در راستای توسعه استان هزینه شود.
وی اظهار داشت: با وصول این میزان از درآمدهای عمومی استان، 98 درصد درآمدهای مصوب در قانون بودجه سال 88 تحقق پیدا کرد و حدود 100 میلیارد ریال مازاد درآمد به استان ابلاغ شد که جهت طرح های نیمه تمام عمرانی استان هزینه خواهد شد.
شهابی افزود: از کل درآمدهای عمومی وصول شده سال 1388 مبلغ دو هزار و 30 میلیارد ریال آن مربوط به درآمدهای مالیاتی بوده که این میزان نسبت به سال قبل از آن حدود 16 درصد افزایش داشته است.
دبیر ستاد درآمد استان مازندران اعلام کرد: درآمدهای عمومی استان در سال 89 که در قانون بودجه سال جاری مصوب و به استان ابلاغ شده دو هزار و 800 میلیارد ریال است که نسبت به سال گذشته از رشد 12 درصدی برخوردار بوده و راهکارهای وصول آن در ستاد درآمد استان به ریاست استاندار مورد بررسی و تصویب قرار خواهد گرفت.
نظر شما