حجت الاسلام علی دارابی مدیرکل دفتر برنامهریزی و توسعه آموزشهای تخصصی معاونت پژوهشی و آموزشی در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با تغییر و نوآوری آموزش روحانیون برای سال جدید گفت:در مقوله آموزشهای تخصصی و مهارتی براساس موادی که در اساسنامه جدید سازمان تبلیغات اسلامی که ناظر به تبیین و شناساندن معارف و ارزشهای والای اسلامی است و همچنین اتخاذ تدابیر روشها و شیوه های مؤثر در راستای خنثی سازی عالمانه تهاجم فرهنگی دشمن ، متناسب با نیازهای دینی و تبلیغی، طرحی هایی را داشته ایم که هم فراگیر هستند و هم به صورت فرآیند آموزشی کارگاهی و حضوری و همچنین غیر مستقیم و غیر حضوری اجرا می شوند.
وی افزود: اولویت جدی دفتر برنامهریزی و توسعه آموزشهای تخصصی معاونت پژوهشی و آموزشی این است که باید آن بعد از آموزشهایی که ناظر به ساخت وجودی خود انسان است، یعنی جنبه های بنیادهای اخلاق و معنویت را مورد توجه جدی قرار داده و براساس مؤلفه های اساسنامه سازمان و در سند چشم انداز 20 ساله نظام مورد توجه قرار گرفته شرایط و زمینه مناسب را برای برآورده کردن نیازهای آموزشی گروه های تأثیرگذار فرهنگی خود آماده کنیم.
حجت الاسلام دارابی یادآور شد: برهمین اساس روح حاکم در برنامه های سال 89 را می توانیم اشاره به بحث نهضت آموزش تخصصی متناسب با نیازهای معاصر خود که در جهان معاصر به عنوان نیازهای اصلی قلمداد می شود وهمچنین آموزشهایی را که ناظر به جریان ظهور بحرانها و بن بستهای فکری ایجاد شده در تمدن امروزی است پاسخگو باشیم.
مدیرکل دفتر برنامهریزی و توسعه آموزشهای تخصصی معاونت پژوهشی و آموزشی در ادامه گفت: در جریان آموزشی به اصولی معتقد هستیم که از اتصال منابع وحی و سیره علمی و عملی اهل بیت عصمت و طهارت بنیانگذاری شده و آنها را در آموزشهای خود دنبال خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: همواره درصدد رشد و تکامل یافته های روحانیون هستیم تا بتوانیم نظام فکری و فرهنگی را که در دو ساحت نظری و عملی مورد توجه قرار گرفته را به گونه ای پشتیبانی می کنیم که سرمایه این افراد باشد.
نظر شما