به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به امارات، اسامی بازیکنان تیمهای فوتبال الاهلی امارات و مس کرمان اعلام شد که در این بین حضور سامره در جمع بازیکنان ذخیره تیم مس و معدنچی در ترکیب اصلی تیم الاهلی از نکات جالب توجه آن بود.
برای این دیدار بوناچیچ از سامان صفا، امیرحسین یوسفی، پیروز قربانی، مجتبی انصافی، فرزاد آشوبی، فرزاد حسینخانی، فرهاد سالاری، مهدی رجب زاده، پائولو زالترون و ادینهو در ترکیب تیمش استفاده کرده است.
همچنین عباس محمدی، حمید غنی زاده، روح الله بیگدلی، فراز فاطمی، حسین بابایی، میلاد فخرالدینی، علی سامره هم در ترکیب بازیکنان ذخیره این تیم قرار دارند.
برای تیم فوتبال الاهلی امارات هم یوسف الزابی، سرور بن یاس، محمد قاسم، علی عباس، احمد خلیل الجونیبی، فبصل خلیل الجونیبی، ابراهیم حسنی، بدر الجوریشی، یوسف الحمدی، مهرزاد معدنچی و محمد فوزی در این دیدار به میدان می روند.
دیدار این دو تیم در هفته پنجم لیگ قهرمانان آسیا از ساعت 20:20 دقیقه به وقت تهران در ورزشگاه شیخ راشد دبی برگزار خواهد شد.
نظر شما