پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۷ فروردین ۱۳۸۹، ۱۰:۵۵

همایش «صلح عادلانه: گفتمان مشترک جهانی» در هند برگزار شد

مراسم اختتامیه سمینار بین‌المللی دو روزه «صلح عادلانه: گفتمان مشترک جهانی» از سوی مجمع جهانی صلح اسلامی، انجمن دوستی ایران و هند و خانه فرهنگ ایران در محل مرکز بین‌المللی دهلی‌نو برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در  مراسم اختتامیه  که با حضور شاهد مهدی قائم مقام شورای روابط فرهنگی هند، مشیرالحسن رئیس سابق دانشگاه ملی اسلامی، دکتر کریم نجفی رایزن فرهنگی، علی دهگاهی مسئول خانه فرهنگ ایران در دهلی نو، کلب صادق قائم مقام شورای حقوق مسلمانان و رئیس مؤسسه توحیدالمسلمین، دکتر علی محمد نقوی، دکتر عباس کدخدایی عضو شورای نگهبان، خانم لاله افتخاری نماینده مجلس شورای اسلامی، دکتر داوود عامری رئیس مجمع جهانی صلح اسلامی و برخی از شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی برگزار شد، شاهد مهدی قائم مقام شورای روابط فرهنگی هند  در سخنانی  ابتدا از انجمن دوستی ایران و هند، خانه فرهنگ ایران در دهلی نو و مجمع جهانی صلح اسلامی برای برگزاری سمینار صلح عادلانه قدردانی کرد و اضافه نمود: با توجه به اوضاع کنونی جهان، برگزاری این چنین سمینارها از اهمیت فراوانی برخوردار است و من معتقدم ایران به منظور تحقق و ایفای نقش صلح در خاورمیانه می‌تواند نقش بسیار مهمی داشته باشد.

 
دکتر کلب صادق قائم مقام شورای حقوق مسلمانان هند و رئیس موسّسه توحید المسلمین پس از تشکر از برگزارکنندگان این سمینار گفت: در هر زمان یک فرعونی وجود داشته که صلح و آشتی را در جهان به خطر انداخته است امّا از سوی دیگر همواره پای یک موسی هم در میان بوده است که باعث نجات بشریت می شود. هم اکنون فرعون زمان ما نیز آمریکا است و از سوی دیگر ایران سامان دهنده صلح جهانی.
 
در ادامه این برنامه  بیانیه سمینار صلح جهانی توسط دکتر داوود عامری رئیس مجمع جهانی صلح اسلامی قرائت شد.
کد خبر 1064684

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha