به گزارش خبرنگار مهر در دماوند، انجام مراحل مختلف سامانه های آبرسانی به اراضی کشاورزی و زمان بندی پایان این پروژه ها صبح شنبه طی نشستی با حضور مسئولان جهاد کشاورزی شهرستان دماوند و پیمانکاران تعیین شده برای اجرای این طرح، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مسئول آب و خاک جهاد کشاورزی شهرستان دماوند در حاشیه این نشست به خبرنگار مهر گفت: در سال گذشته 45 پروژه آبرسانی در قالب فعالیتهایی نظیر لوله گذاری، تونل انتقال آب، مرمت قنوات و بازسازی جاده های بین مزارع صورت گرفت.
حسین اردلانی ادامه داد: در انجام پروژه های آبرسانی مذکور رقمی بالغ بر صد کیلوتر عملیات عمرانی صورت گرفت و کشاورزان نزدیک به 40 روستا از رنج کمبود آب زراعی رهایی یافتند.
این مسئول از پایان یافتن 60 درصد از طرحهای فوق خبر داد و افزود: 60 درصد از پروژه های آبرسانی به مناطق روستایی شهرستان دماوند به پایان رسیده و سایر طرحها به دلیل بوردت هوای زمستان در سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.
وی پیرامون نشستی که امروز برگزار شد، خاطرنشان کرد: در نشست امروز صبح، شش پیمانکار تعیین شده برای انجام برخی پروژه های آبرسانی در خصوص چگونگی بالا بردن کیفیت عملیات مذکور در محدوده زمانی کمتر، اطلاعات و راهنمایی های لازم را دریافت کردند.
اردلانی بیان داشت: این پیمانکاران از طریق درج آگهی در روزنامه های کثیرالانتشار کشوری و سامانه اینترنتی جهاد کشاورزی جذب و مراحل گزینشی آنها طی شده است و قرار است مراحل کار خود را در انتهای هر هفته به صورت سیستم پاورپوینت گزارش دهند.
مسئول آب و خاک جهاد کشاورزی شهرستان دماوند پیرامون مزایای آبرسانی به شکل کانال یادآور شد: آبرسانی به شکل سنتی و بر روی خاک به هدر روی این نعمت پر ارزش می انجامید اما کانال کشی مسیر، آبرسانی از منبع تا اراضی زیرکشت را با کمترین پرتی همراه میسازد.
شهرستان دماوند با مساحتی حدود ۱۸۸ هزار هکتار در محدوده شهرستانهای فیروزکوه، آمل، ورامین، گرمسار و تهران قرار دارد که متوسط ارتفاع آن از سطح دریا حدود دو هزار متر است و بر طبق نتایج سرشماری سال ۱۳۸۵مرکز ملی آمار ایران تعداد 27 هزار و 418 خانوار شامل 96 هزار و 860 نفر در این شهرستان سکونت دارند.
نظر شما