پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۸ فروردین ۱۳۸۹، ۱۱:۴۴

گوتیه رئیس جشنواره فیلمهای فرانسوی در آتن شد

ژان پل گوتیه به عنوان مدیر یازدهمین دوره جشنواره فیلمهای فرانسوی آتن برگزیده شد.

به گزارش مهر از اسکرین دیلی در این دوره از جشنواره که از دبروز در آتن آغاز به کار کرده  ژان پل گوتیه طراح لباس مشهور فرانسوی مدیریت جشنواره را بر عهده گرفت. گوتیه پیش از این طراحی لباس فیلمهایی از جمله "کیکا" ساخته آلمودوار ، "عنصر پنجم" به کارگردانی لوک بسون و " شهر بچه های گمشده " ساخته ژان پیر ژونه را بر عهده داشته است.

تعدادی از فیلمهای این جشنواره به انتخاب گوتیه به نمایش در می آیند. این جشنواره با همکاری سفارت فرانسه در یونان و معاونت وزارت فرهنگ یونان در حال برگزاری است. جشنواره با نمایش فیلم " گینزبرگ : یک زندگی قهرمانانه " آغاز شد که به زندگی سرژ گینزبرگ موسیقی دان نامدار و معاصر فرانسوی می پردازد. این جشنواره 11 روزه با نمایش فیلم "22 گلوله" ساخته ریشار بری و با نقش آفرینی ژان رنو به پایان می رسد.

این جشنواره روز 25 آوریل ( 5 اردیبهشت) به پایان می رسد.
 

کد خبر 1065155

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha