پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ فروردین ۱۳۸۹، ۱۶:۰۵

در گیلان؛

سری دوم تولید "مرغ سبز" به بازار مصرف عرضه شد

سری دوم تولید "مرغ سبز" به بازار مصرف عرضه شد

رشت - خبرگزاری مهر: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان از عرضه سری دوم تولید " مرغ سبز " به بازار مصرف در استان خبر داد.

مجید غلامی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: سری دوم تولید مرغ سبز در استان از سوی شرکت ستاره پردیس شمال در واحد گوشتی آن شرکت، واقع در آستانه اشرفیه با مدیریت فرید استوار با ظرفیت 25 هزار قطعه و 50 تن گوشت مرغ در هر دوره آماده عرضه به بازار شده است.

وی اظهارداشت: این محصول در بسته بندی های بهداشتی از سوی شرکت نفیس بسته با نام مرغ سبز با نظارت و هماهنگی سازمان دامپزشکی استان و کمیته هماهنگی مرغ سبز استان گیلان از 29 فروردین ماه سال جاری در استان و سایر استانهای همجوار روزانه تا سقف پنج تن قابل عرضه است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان ادامه داد: این مرغ عاری از آنتی بیوتیک و پسماندهای داروی بوده و در تولید آن از تکنولوژی نوین پرورش مرغ گوشتی استفاده شده است.

کد خبر 1065808

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha