پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ فروردین ۱۳۸۹، ۱۶:۰۷

قویدل:

5 هزار بیمار مبتلا به هموفیلی در کشور شناسایی شدند

5 هزار بیمار مبتلا به هموفیلی در کشور شناسایی شدند

کرمان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل کانون هموفیلی ایران از شناسایی پنج هزار بیمار مبتلا به هموفیلی در کشور خبر داد.

احمد قویدل در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: هم اکنون در کشور هفت هزار و 500 بیمار مبتلاء به اختلالات انعقاد خون وجود دارد.

وی گفت: از مجموع این بیماران پنج هزار نفر مبتلاء به دیابت و سایر این افراد مبتلاء به سایر بیماریها و اختلالات انعقادی هستند.

مدیرعامل کانون هموفیلی کشور با تاکید به ارائه خدمات تخصصی به این بیماران اضافه کرد: هم اکنون در استان کرمان نیز برای 270 بیمار مبتلا به هموفیلی پرونده تشکیل شده است و تحت پوشش کانون هموفیلی قرار دارند.

وی افزود: نصب دومین تندیس هموفیلی که در بیمارستان افضلی پور کرمان در راستای نهادینه کردن خدمات به بیماران هموفیلی یکی از مهمترین اقدامات کانون هموفیلی ایران است.

وی همچنین از برگزاری کارگاه آموزشی پرستاران در مرکز درمان جامع هموفیلی ایران در سال جاری در خصوص ارائه خدمات درمانی جامعه به بیمارن هموفیلی خبر داد.

وی گفت: ارائه خدمات جامع درمانی به بیماران هموفیلی یکی از سیاستهای اصلی کانون است که در این خصوص برنامه ریزی شده است.

قویدل ادامه داد: هم اکنون درمان جامع مهمترین نیاز بیماران هموفیلی است که باید مدنظر مسئولان بهداشت کشور قرار گیرد.

وی پیشگیری از تولید بیمار هموفیلی، معلولیت و مشکلات ویروسی و جلوگیری از گسترش بیماری را در مبتلایان از اهداف کانون هموفیلی برشمرد.

کد خبر 1066054

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha