به گزارش خبرنگار مهر در یزد، معاون عمرانی استاندار یزد ظهر یکشنبه در مراسم تحویل این خودروها اظهار داشت: خودروهای افزوده شده به ناوگان آتش نشانی استان یزد به آتش نشانی های سراسر استان یزد بر اساس اولویت اختصاص می یابد.
سیدمحمد میرسعیدی با اشاره به محل تامین اعتبار این خودروها همچنین با اشاره به برکات سفر مقام معظم رهبری به استان یزد خاطرنشان کرد: بخشی از اعتبارات یک میلیارد و 100 میلیون تومانی خرید این تعداد خودرو از محل اعتبار سفر رهبر معظم انقلاب با عنوان کمک به تجهیزات شهرداری ها و آتش نشانی ها و سایر دستگاه های امدادی مصوب بود.
وی بیان داشت: این مصوبه با ادغام بخش دیگری از اعتبارات مدیریت بحران استان و مشارکت جزئی شهرداری ها، اقلامی چون موتورسیکلت ویژه آتشنشانی، خاموش کنندهAFT، تراکتور، بالابر، موتور پمپ، برش بتن و خودروهای ایسوزو نیسان همراه با تجهیزات خریداری شد.
میرسعیدی ادامه داد: برخی از تجهیزات خریداری شده به مراکز آتش نشانی در سراسر استان تحویل داده شده و برخی دیگر نیز به زودی تحویل این مراکز خواهد شد.
معاون عمرانی استاندار یزد عنوان کرد: خرید و تحویل 11 دستگاه خودرو مجهز آتش نشانی برای سراسر استان هزینه ای حدود پنج میلیارد ریال داشته است.
نظر شما