پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ فروردین ۱۳۸۹، ۱۸:۱۴

قائمی:

1900 فضای آموزشی در استان مرکزی وجود دارد

1900 فضای آموزشی در استان مرکزی وجود دارد

اراک - خبرگزاری مهر: مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی گفت: هم اینک در استان مرکزی هزار و 984 فضای آموزشی وجود دارد که علت تضاد در آمارهای موجود میان این اداره و سازمان آموزش و پرورش و احتساب مدارس دو شیفته به عنوان دو واحد آموزشی است.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، محمد صادق قائمی عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران در اراک افزود: از مجموع فضاهای آموزشی استان 809 فضا در مناطق شهری و هزار و 139 فضا نیز در مناطق روستایی قرار دارد.

وی اضافه کرد: فضاهای آموزشی استان مرکزی دارای 9 هزار و 972 کلاس درس است که از این تعداد شش هزارو 27 کلاس در مناطق شهری و سه هزار و 945 کلاس نیز در مناطق روستایی قرار دارد که این موضوع نشان دهنده تراکم بالای دانشس آموز در مناطق روستایی دارد.

قائمی خاطرنشان کرد: هم اینک در این استان 250 هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی از خدمات آموزش و پرورش استفاده می کنند که از این تعداد 100 هزار دانش آموز در مناطق روستایی و 150 هزار دانش آموز نیز در مناطق شهری در حال تحصیل هستند.

وی به وضعیت استحکام مدارس استان اشاره کرد و بیان داشت: به منظور مستحکم کردن مدارس استان مرکزی در بررسی های صورت گرفته به دست کم 360 میلیارد تومان اعتبار نیاز است چرا که در سال های گذشته به دلیل کاهش بودجه های عمرانی در این بخش، هزینه های نوسازی در مدارس استان افزایش یافته است.

مدیرکل نوسازی و توسعه مدارس استان مرکزی تصریح کرد: هم اینک 44 پروژه نیمه تمام و مشارکتی در استان وجود دارد که پیشرفت فیزیکی این طرح ها بالغ بر 78 درصد است که در صورت تخصیص اعتبار مورد نیازبه این سازمان، این پروژه ها در سال جدید تحصیلی آماده بهره برداری خواهد شد.

قائمی اظهار داشت: به منظور توسعه متوازن فضاهای آموزشی در همه مناطق استان مرکزی و نیز با اولویت بندی های صورت گرفته 30 پروژه با 163 کلاس درس در مناطق روستایی هدفگذاری شدن است که برای اجرای این پروژه ها به 215 هزار میلیون ریال اعتبار نیاز است.

وی گفت: متاسفانه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی در سال های اخیر در شهرهای اراک و شازند برای ایجاد فضاهای آموزشی مورد نیاز خود حتی یک متر زمین دریافت نکرده است که این در حالی است که سیل مهاجرات به این شهرها روبه افزایش است که باید با اختصاص زمین کافی به این اداره زمینه را برای فراهم کردن فرصت های آموزشی کافی فراهم کرد.

به گفته قائمی، برای تملک دو هزار و 500 متر مربع زمین در این دو شهر به حداقل سه میلیارد و 100 میلیون تومان اعتبار نیاز است که تامین این مبلغ از توان این اداره خارج است.

وی به پیش بینی های صورت گرفته برای احداث سالن های ورزشی در 15 واحد آموزشی دخترانه در استان خبر داد و افزود: برای اجرایی کردن این طرح ها به سه میلیارد و 700 میلیون تومان اعتبار نیاز است.

کد خبر 1066313

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha