پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ فروردین ۱۳۸۹، ۱۸:۰۵

تداوم بحران در قرقیزستان/

طرفداران باقی اف به یک ساختمان دولتی حمله ور شدند

طرفداران باقی اف به یک ساختمان دولتی حمله ور شدند

صدها نفر از طرفداران رئیس جمهور مستعفی قرقیزستان یک ساختمان دولتی در شهر جلال آباد را به تصرف خود در آوردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، طرفداران "قربان بیک باقی اف" در اعتراض به خروج وی از کشور، به یک ساختمان دولتی در شهر جنوبی جلال آباد حمله کرده و آن را به تصرف خود در آوردند.

به گفته شاهدان عینی، حدود 500 نفر از طرفداران باقی اف پس از تجمع در مقابل این ساختمان به آن حمله کردند. بر این اساس این افراد ضمن اعتراض به سقوط دولت باقی اف توسط مخالفانش، خواستار بازگشت وی به کشور شده اند.
 
در همین حال دولت موقت قرقیزستان که پس از خروج باقی اف به مقصد قزاقستان، در حال آماده کردن مقدمات روی کار آمدن دولت جدید در این کشور است، اوضاع را در شهر جلال آباد آرام و تحت کنترل اعلام کرده است.
 
"ادیل بایسالوف" از مقامهای وزارت کشور دولت موقت در این باره گفت : تلاش ما بر این بود که از به کار رفتن خشونت علیه معترضان جلوگیری شود و آنان مدتی بعد از این مکان خارج شدند.
 
خاطر نشان می شود که پیش از این برخی مقامهای منطقه از احتمال بروز جنگ داخلی در قرقیزستان خبر داده و در این مورد ابراز نگرانی کرده اند.
کد خبر 1066347

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha