نايب رييس كميسيون انرژي مجلس درگفتگو با خبرنگار سياسي مهر با بيان اين مطلب افزود: اگر قرار باشد عملكرد دولت خاتمي را ارزيابي كنيم بايد هم نقاط ضعف و هم محسنات و كارهاي مثبت را مطرح كرد، نبايد يك جانبه قضاوت كرد.
موسوي افزود: اين يك امر روشني است كه هر دولتي نمي تواند تمام خواسته ها و مطالبات مردم را عملي كند و پاسخگو باشد كه در ايران دلايلي فراواني براي اين امر وجود دارد كه مشكلات اقتصادي حاكم بر كشور باعث شد تا دولت نتواند اهدافي را كه براي اجرا در دست داشت را عملي كند.
وي با اشاره به رشد اقتصادي 8 درصدي كشورگفت: با توجه به اينكه در عملكرد خاتمي نواقصي وجود دارد ولي در مجموع مي توان از عملكرد وي دربرخي از حوزه ها ابراز رضايت كرد.
موسوي افزود: وي درخصوص ترميم كابينه گلايه داشتيم و داريم. دركابينه خاتمي به طوركلي افرادي بودند كه توان كار را نداشته و ندارند و انتظار مي رفت كه خاتمي درترميم كابينه اين خلاء و اين نقص را رفع مي كرد و اين انتظاري بود كه عملي نشد.
وي جناح بنديهاي سياسي را در روند رسيدگي به مطالبات مردم را تاثيرگذار خواند و گفت: در دنيا احزاب دولتها را بر سر كار مي آورند و دولتي كه وابسته به احزاب باشد نمي تواند آنچنان كه بايد و شايد در پيشبرد برنامه هايش موفق باشد و نواقصي را بوجود خواهد اورد. چه بسا گاهي احزاب مي تواند كمك نهادهاي دولتي باشند ولي درجامعه ما وجود تنشهاي جدي درخصوص احزاب باعث ركود كارها در كشور شده است.
نظر شما