پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ فروردین ۱۳۸۹، ۱۹:۱۱

بختیاری خبر داد:

کشتارگاه قم در صورت عدم افزایش تعرفه تعطیل می شود

کشتارگاه قم در صورت عدم افزایش تعرفه تعطیل می شود

قم - خبرگزاری مهر: سخنگوی شورای شهر قم از تعطیلی کشتارگاه دام قم در صورت عدم افزایش تعرفه کشتار دام خبر داد.

حسن بختیاری در گفتگو با خبرنگار مهر در قم با اشاره به این که کشتارگاه صنعتی قم از شهرداری اعتبار دریافت می‌کند در حالی که تهیه گوشت شهر وظیفه شهرداری نیست گفت: در گذشته سازمان کشتارگاه‌های جزو سازمان‌های تابعه شهرداری محسوب شده است و امروز نیز ما این وظیفه را انجام می‌دهیم.

وی افزود: درآمد های کشتارگاه باید تکاپوی هزینه‌های آن را بدهد و به همین منظور سال گذشته شورا مقرر کرد تعرفه‌ها 25 تا 30 درصد افزایش یابد.

سخنگوی شورای شهر قم افزود: اما فرمانداری قم با این مصوبه مخالفت کرد و در صورتی که تعرفه‌ها افزایش پیدا نکند تعطیلی کشتارگاه را در دستور کار قرار خواهیم داد چرا که نمی‌توانیم اعتبارات شهرداری را صرف اموری کند که وظیفه اش نیست.

بختیاری در خصوص تغییر نام تونل الغدیر برای بار سوم گفت: اسم تونل الغدیر به دلیل شباهت به نام پلی در اطراف جمکران به 9 دی تبدیل شد که با توجه با درخواست مردم و مراجع نام این تونل به غدیر تغییر کرد.

دلایل استعفای شهردار

وی با اشاره به اخبار مربوط به استعفای مجدد شهردار قم اظهار داشت: ما دلیل شهردار را هنوز متوجه نشده‌ایم و احتمال می‌دهیم بعضی اختلاف سلایق و نظرات شخصی مسبب اصلی این استعفای مجدد باشد.

مهندس بختیاری با بیان این که شورا تمام تلاش خود را برای بازگذاشتن دست شهردار در زمینه‌های گوناگون انجام داده است، خاطر نشان کرد: شاید اختلافات شهردار با بعضی مسئولین استانی ذائقه وی را برای خدمت تلخ کرده است.

وی ادامه داد: در مجموع شورا زمینه را برای خدمت ایشان مناسب می‌داند و اکثریت شورا نیز از شهردار راضی هستند.

ادامه احداث بلوار عمار یاسر تا بلوار جمهوری در دستور کار ما هست اما اولویت نیست

سخنگوی شورای شهر قم در خصوص ادامه یافتن بلوار عمار یاسر تا بلوار جمهوری گفت: این طرح در برنامه شورا قرار دارد اما اولویت فعلی ما فاز 5 بلوار عمار یاسر است که هم اکنون در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.

وی با ذکر این مطلب که اتصال به بلوار جمهوری بعد از اتمام این فاز خواهد بود، خاطر نشان کرد: می‌خواهیم برای فاز 5 بلوار عماریاسر اقدام به فروش اوراق قرضه کنیم و امیدواریم تمامی اعتبارات لازم را نیز از همین طریق تهیه شود.

شهرک پردیسان مشکلات اساسی دارد

بختیاری در خصوص شهرک پردیسان قم گفت: شهرک پردیسان هنوز به شهرداری قم تحویل داده نشده است و ما هم تمایلی به پذیرش آن نداریم چرا که این شهر مشکلات اساسی دارد.

سخنگوی شورای شهر قم افزود: کسانی که این شهرک را ساخته‌اند باید پاسخگو باشند، اما از آن جا که این شهرک جرء شهر قم می‌باشد شهرداری خدمات ابتدایی را به آن ارائه می‌دهد.

تملک‌ها برای آغاز پروژه حرم تا حرم ادامه دارد

بختیاری با بیان اینکه تملک‌ها برای آغاز پروژه حرم تا حرم ادامه دارد گفت: امیدواریم تا آخر امسال مسیر این پروژه آزاد سازی و ساخت خیابان نیز به دنبال آن آغاز شود.

وی افزود:البته نمی‌توانم برای زمان پایان پروژه زمانی را اعلام کنم.

کد خبر 1066791

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha