به گزارش خبرنگار مهر در اراک، سیف الله کریم زاده ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران در اراک افزود: علاوه بر این تعداد 50 نفر از فرهنگیان استان نیز به انواع بیماری های صعب العلاج مبتلا هستند که خدمت به این معلمان با استفاده از روش های مختلف حمایتی به انجام می رسد.
وی اضافه کرد: یکی از دغدغه های اصلی وزارت آموزش و پرورش رسیدگی به وضعیت رفاهی و درمانی معلمان بود است و اینک با سیاست های جدید این وزارتخانه و تدوین برنامه ای برای افزایش حمایت های درمانی این دغدغه 30 ساله برطرف شده است.
کریم زاده با اشاره به سختی حرفه معلمی اظهار داشت: به این دلیل بسیاری از معلمان در دوران کهولت سن خود با انواع بیماری های مربوط به این حرفه روبه رو می شوند که در راستای کاهش مشکلات این قشر در این بخش با انعقاد تفاهمنامه ای میان وزارت آموزش و پرورش و بیمه ایران به عنوان کارگزار از معلمان در بخشهای مختلف درمانی حمایت خواهد شد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به اینکه در قالب طرح بیمه طلایی فرهنگیان فرهنگیان شاغل می توانند از خدمات درمانی ویژه ای برخوردار شوند، اظهار داشت: به منظور ارائه خدمات مطلوب به فرهنگیان در قالب این طرح، هر فرهنگی با پرداخت ماهانه شش هزار تومان و آموزش و پرورش نیز به همین میزان می تواند از خدمات قابل ارائه این بیمه استفاده کنند.
وی بیان کرد: طرح بیمه طلایی فرهنگیان همزمان در سراسر کشور از یکم اردیبهشت ماه قابلیت اجرایی پیدا خواهد کرد که با پیگیری های صورت گرفته مراکز بسیار درمانی به دارندگان این کارت ها خدمات مورد نیاز را به صورت رایگان تا سقف های اعتباری معین شده ارائه خواهند کرد.
کریم زاده تاکید کرد: هم اینک طرحی در این وزارتخانه در دستور کار قرار دارد که در آن برای استفاده بازنشستگان و معلمان حق التدریس نیز بتوانند از خدمات این بیمه استفاده کنند ولی تا زمانی که سازوکارهای آن مشخص نشود معلمان حق التدریس و بازنشسته نمی توانند از خدمات بیمه طلایی معلمان استفاده کنند.
نظر شما