پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳۰ فروردین ۱۳۸۹، ۱۸:۱۹

مردم عراق در یک نظرسنجی:

آمریکا و همپیمانانش مسئول انفجارهای خونین عراق هستند

آمریکا و همپیمانانش مسئول انفجارهای خونین عراق هستند

شهروندان عراقی در یک نظرسنجی جدید اعلام کرده اند که آمریکا و همپیمانان عربش در منطقه مسئول بازگشت دوران انفجارهای خونین به عراق هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری محیط، در این نظرسنجی، 55 درصد اعلام کرده اند که  آمریکا و هم پیمانان منطقه ای آن در خاورمیانه که از کشورهای حاشیه خلیج فارس هستند، مسئول انفجارهای خونین عراق به شمار می روند.

همچنین در این نظرسنجی القاعده تنها هفت درصد از آرا را به دست آورده است. از طرفی عراقی ها برخی از احزاب این کشور را که از ارتباطات مشکوکی با حزب منحله بعث و برخی ازکشورهای عرب همسایه برخوردار هستند، به میزان 15 درصد در انفجارهای خونین این کشور دخیل دانسته اند، که مسئله ای قابل توجه است.

خاطر نشان می شود، بغداد در سال 2009 با انفجارهای خونینی روبرو شد که در پی آن هزاران نفر کشته و زخمی شده اند. این انفجارها اخیرا و در حین افزایش مذاکرات جریانهای سیاسی عراق درباره تشکیل دولت جدید با شدت کمتری در بغداد و دیگر شهرهای عراق تکرار شد.

کد خبر 1067096

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha