پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ فروردین ۱۳۸۹، ۱۸:۵۹

با اجرای طرحی؛

شهروندان قمی در تبدیل زباله مشارکت می‌کنند

شهروندان قمی در تبدیل زباله مشارکت می‌کنند

قم - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان بازیافت و تبدیل مواد شهرداری قم از اجرای طرح مشارکت مردم در کاهش تولید زباله در این شهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، سید مهدی حسینی بعدازظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: در این طرح افرادی که تمایل داشته باشند، همکاری لازم را با این سازمان برای تبدیل و یا تفکیک زباله خواهند داشت.

وی با اشاره به اینکه طرح مورد نظر به صورت آزمایشی و برای 10 تا 15 درصد مردم انجام خواهد شد، گفت: در این طرح حدود 100 تن زباله در روز جمع‌آوری و توسط شهروندان تبدیل می‌شود.

وی ادامه داد: در گذشته ما در بحث تفکیک زباله در مبدا، متوجه شدیم که این طرح تقلیدگرا و شاید به صورت کلی در کشور اجرایی نباشد، از این رو آن را در مرحله اول تغییر دادیم.

مدیرعامل سازمان بازیافت و تبدیل مواد شهرداری قم افزود: مطمئنا وقتی این طرح با موفقیت انجام شود، شهروندان بیشتری تمایل برای مشارکت در آن را خواهند داشت.

حسینی با بیان اینکه در صورتی که این طرح نهایی شود، از ماه آینده شروع خواهد شد، خاطرنشان کرد: طرح تفکیک زباله از مبدا نیز به قوت خود باقی است و این برنامه را اجرایی می‌کنیم.
 

کد خبر 1067133

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha