پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳۰ فروردین ۱۳۸۹، ۲۰:۲۷

امیر قلعه نویی:

سپاهان هنوز قهرمان نشده است / مردم برایمان دعا کنند

سپاهان هنوز قهرمان نشده است / مردم برایمان دعا کنند

سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: نباید خود را قهرمان بدانیم زیرا 3 فینال دیگر هم تا پایان لیگ پیش رو داریم.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر قلعه نویی پس از پیروزی تیمش برابر راه آهن شهرری در جمع خبرنگاران ضمن بیان مطلب فوق گفت: تیم ما هنوز قهرمانی نشده است زیرا تا پایان لیگ 3 فینال دیگر پیش رو داریم. البته بازیکنانم تا فردا خوشحالی می کنند و از آن به بعد برای موفقیت در دیدار با ابومسلم تمرینات خود را بصورت جدی پیگیری می کنیم.

وی در خصوص روند این بازی اظهار داشت: شروع خوبی نداشتیم ولی با گذشت زمان بازیکنانم آرام آرام توانستند روند حرکتی بازی را در اختیار گرفته و علاوه بر به ثمر رساندن 2 گل، موقعیت‌های مناسب دیگری را هم برای باز کردن دروازه راه آهن از دست دادند. فکر می کنم بار روانی و فشاری که در بازی با تیم‌های پاختاکور و الشباب به بازیکنان ما وارد شد، باعث کند بودن آنها در ابتدای مسابقه بود.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان با تشکر از حمایت رسانه‌های اصفهانی از این تیم خصوصا در زمانی که این تیم شرایط خوبی در لیگ ایران و لیگ قهرمانان آسیا نداشت، در مورد بازی دفاعی تیمش در اواخر این دیدار افزود: طبیعی است پس از به ثمر رساندن 2 گل و استفاده تیم راه آهن از 4 مهاجم، بازیکنان تیم ما تا حدودی عقب نشینی کنند. ضمن اینکه نباید از قدرت تاکتیکی تیم راه آهن هم در دقایقی از مسابقه به راحتی گذشت.

وی با بیان اینکه بازیکنان تیمش در شرایطی که راه آهنی‌ها بازی هجومی را در دستور کار خود داشتند، فضاهای مناسبی را برای رسیدن به گل‌های بیشتر در اختیار داشتند، تاکید کرد: به نظر می رسید بازیکنان ما در دقایق پایانی بازی حرص و انگیزه لازم برای گلزنی در این دقایق را نداشتند و به راحتی توپ را به بازیکنان راه آهن می سپرند.

قلعه نویی ادامه داد: آنها در دقایق پایانی تنها مالکیت توپ را در اختیار داشتند اما موقعیت گل بدست نیاوردند زیرا دفاع لایه لایه ما به خوبی مقابل حملات تیم راه آهن ایستادگی کرد.

وی با اشاره به اینکه تیمش پس از 11 ماه پر نوسان در مسابقات لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا، دچار فرسودگی شده اند، افزود: از همه می خواهم تیم سپاهان را دعا کرده تا با پیروزی برابر تیم العین در امارات، نماینده خوبی برای فوتبال ایران و اصفهان در آسیا باشیم.

سرمربی تیم سپاهان در مورد انتقاد همتایش در تیم راه آهن که اشتباهات داوری را عامل ناکامی تیمش دانست، تاکید کرد: کارشناسان باید در مورد پنالتی ما اظهار نظر کنند اما من دیدم بازیکنان آنها با دست توره را شارژ کرد. ضمن اینکه قبل از خطایی که آنها معتقدند در محوطه جریمه ما باید پنالتی اعلام می شد، ما می توانستیم توسط توره و عمادرضا به گل برسیم که این اتفاق نیفتاد.

وی با اشاره به اینکه تیم سپاهان با اهداف پلکانی مسابقات را پیگیری کرده و تا به اینجا به اهدافش دست یافته است، اظهار داشت: ما جام حذفی را جدی نگرفتیم تا در روزهای پایانی لیگ و مسابقات حساس آسیایی، به دلیل مصدومیت و خستگی بازیکنان خود، فرصت موفقیت در این دو جام را از دست ندهیم. اولویت اول ما موفقیت در لیگ و پس از آن لیگ قهرمانان آسیا بود که تا به امروز به هدف‌های خود بسیار نزدیک شده ایم.

قلعه نویی در مورد جذب آرماندو که نتوانسته است به تیم سپاهان کمک کند، گفت: این بازیکن زمان من به سپاهان نیامد بلکه من توره، کریمیان، آل نعمه، حاتمی و خیری را با خود به سپاهان آوردم. همچنین اعتقاد دارم بازیکن خارجی باید 30-40 درصد بهتر از بازیکنان ایرانی باشد. ضمن اینکه آرماندو هم بازیکن تکنیکی و خوبی است اما مشکلاتی دارد که اینجا نمی توان به آن اشاره کرد.

دیدار تیم‌‎های فوتبال سپاهان اصفهان و راه آهن شهرری در چارچوب هفته سی و یکم رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های کشور که عصر امروز(دوشنبه) در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار شد، با برتری 2 بر صفر شاگردان قلعه نویی به پایان رسید.

کد خبر 1067170

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha