علی اصغر یوسف نژاد در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، از تشکیل فراکسیون ورزش با حضور علی آبادی رئیس کمیته ملی المپیک و علی سعیدلو رئیس سازمان تربیت بدنی در ساعت 6 صبح روز سه شنبه خبر داد.
وی در خصوص اظهارات سعیدلو در این جلسه گفت: رئیس سازمان تربیت بدنی ضمن تشکر از اقدامات مجلس در تخصیص بودجه برای ورزش اذعان کرد نقاط ضعفی در ورزش کشور وجود دارد که برای رفع آن باید تلاش شود.
یوسف نژاد گفت: سعیدلو معتقد بود کار تبلیغاتی در حوزه ورزش کم است که باید تلاش کرد ورزش در زمره موضوعات اصلی جامعه باشد نه فرعی. وی همچنین بر برطرف کردن ضعف مالی در ورزش و ضرورت نگاه جامع به ورزش همگانی تاکید کرد.
نماینده ساری خاطر نشان کرد: به گفته سعیدلو مقرر شده است با همکاری وزرای آموزش و پرورش، علوم، کار و امور اجتماعی و مسئولان نظامی و ارتش جلساتی برای توجه به ورزش در این دستگاهها برگزار شود.
وی تصریح کرد: به گفته سعیدلو سرانه فضای ورزشی در کشور ما بسیار ناچیز است که باید افزایش یابد که در این خصوص نیازمند اعتبارات هستیم. وی همچنین اعلام کرد که 50 درصد از اعتبارات جاری سازمان تربیت بدنی به 50 فدراسیون داده می شود و از آنجا که اعتبارات جاری این دستگاه حدود 500 میلیارد تومان است 50 درصد آن 250 میلیارد تومان می شود که به هر فدراسیون 5 میلیارد تومان اختصاص داده می شود. سعیدلو بر نظارت بیشتر مجلس نسبت به ورزش کشور تاکید کرد.
یوسف نژاد همچنین گفت: سعیدلو در این جلسه تاکید کرد که اولویت سازمان تربیت بدنی اتمام پروژههایی است که درصد پیشرفت بیشتری داشتهاند. وی همچنین در خصوص اهمیت فوتبال سخنانی گفت و از نحوه انعکاس نامطلوب مباحث مربوط به فوتبال از صدا و سیما و برخی روزنامهها به دلیل بزرگنمایی بیش از حد گلایه کرد.
عضو فراکسیون ورزش مجلس تصریح کرد: علی آبادی نیز گزارشی از فعالیتهای انجام شده در حوزه ورزش و مقامات قهرمانی کسب شده ارائه کرد.
وی گفت: به گفته علی آبادی تا سال 84، 3 هزار و 750 واحد ورزشی احداث شده است 3 هزار واحد ظرف 4 سال گذشته به بهره برداری رسیده و 3 هزار و 200 واحد نیز در دست اقدام است. به گفته وی حدود 10 هزار واحد ورزشی در کشور وجود دارد و برای روستاها 15 هزار واحد ورزشی مورد نیاز است.
یوسف نژاد ادامه داد: طبق گزارش علی آبادی 1350 مدال در 28 رشته کسب شده که حدود 700 مدال آن مربوط به رشتههایی چون تیراندازی، ژیمناستیک، شنا، قایقرانی و دوومیدانی است که ما حضور کمتری در آنها داشتهایم.
نماینده ساری از تصمیم اتخاذ شده در این جلسه برای تشکیل کارگروهی مشترک از سازمان تربیت بدنی و فراکسیون ورزش خبر داد و گفت: هدف این کارگروه تحلیل وضعیت آینده ورزش قهرمانی و بررسی مسائل کلان ورزش از جمله علمی کردن ورزش، ورود علوم و فنون به ورزش، توجه به اقتصاد ورزش، اخلاق حرفه ای در ورزش، خصوصی سازی و چگونگی اجرا کردن مفاد قانون بودجه 89 در مورد ورزش است.
به گزارش مهر، اعتبار اختصاص داده شده در فصل تربیت بدنی در لایحه بودجه 89 دولت، 1003 میلیارد تومان بود که با افزایش آن توسط مجلس به بیش از 3000 میلیارد تومان رسید. همچنین اعتبار سازمان تربیت بدنی در لایحه تقدیمی دولت حدود 430 میلیارد تومان بود که در قانون مصوب مجلس در بودجه 89 این مبلغ به بیش از 5 برابر رسید. همچنین دستگاهها مکلف شدند یک درصد از اعتبار خود را به ورزش اختصاص دهند.
همچنین سیدجلال یحیی زاده رئیس کمیته تربیت بدنی مجلس شورای اسلامی نیز با مثبت ارزیابی کردن این نشست به خبرنگاران گفت: برای پیشرفت ورزش و برطرف شدن مشکلات نیاز به برگزاری این نشست ها داریم تا بتوانیم شرایط را برای موفقیت در رشته های مختلف پیگیری کنیم.
وی همچنین از دیدار خود با رئیس جمهور و ارائه گزارشی از وضعیت ورزش کشور خبر داد و گفت: در این نشست آقای رئیس جمهور با توجه به تمایل آقای علی آبادی برای استعفا کردن از ریاست کمیته ملی المپیک با این استعفا موافقت کرد.
یحیی زاده با اشاره به دغدغه ای که خودش برای ورزش دارد گفت: تصور می کنم اگر مدیریت ورزش یکسان باشد می توانیم با آرامش بیشتری کارها را پیش ببریم. اتفاقاتی هم که طی روزهای گذشته رخ داده بود در برخی رسانه ها بیش از حد معمول بزرگ نمایی شد که البته استعفای آقای علی آبادی که قبلا خودشان اعلام کرده بودند می تواند بخشی از این مشکلات را کم کند.
نظر شما