به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، رمضانعلی جعفری صبح پنجشنبه به خبرنگاران در گرگان افزود: به رغم کاهش سطح کشت، حجم تولیدی در هکتار افزایش یافته است.
وی اظهار داشت: سال گذشته 180 هزار تن محصول جو به صورت تضمینی از کشاورزان منطقه خریداری شده است.
وی بر لزوم اصلاح الگوی کشت در استان تاکید کرد و کفت: این طرح از اساسی ترین برنامه های کشاورزی است و طرح اصلاح الگوی کشت در استان برای پویایی بخش کشاورزی منطقه باید عملیاتی شود.
وی اظهار داشت: بخشهای مختلف کشاورز یاید برای اجرای طرح اصلاح الگوی کشت و تناوب کشت محصولات در منطقه اقدام کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان بیان داشت: طرح کاهش کشت شالی از جمله برنامه های هدفمند در استان بود که در دست اجراست.
جعفری افزود: استان گلستان به دلیل کم آبی برای کشت شالی مناسب نیست، از اینرو طرح کاهش کشت شالی در استان در دستور کار است.
وی اظهار داشت: شرایط کشت شالی در استان برخلاف دیگر استانهای شمالی نظیر مازندران و گیلان است و 75 درصد محصولات این استان با کیفیت و مرغوب است.
نظر شما