به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمود صلاحی بعد از ظهر پنجشنبه در دومین نشست ستاد ساماندهی امور جوانان افزود: سرمایه اصلی کشور ما جوانان هستند.
استاندار خراسان رضوی گفت: در فرازهای مختلف انقلاب هرگاه جوانان وارد صحنه شدند و به جوانان اعتماد کردیم، باعث سربلندی نظام و کارآمدی کشور شدند.
وی با تاکید بر جانفشانی و افتخار آفرینی جوانان در هشت سال دفاع مقدس و دوران سازندگی اظهار داشت: دستاوردهایی مثل سلول های بنیادی، ناو جماران و افتخارات گوناگون ورزشی را جوانان برای کشور به ارمغان آوردهاند.
صلاحی تصریح کرد: هرجا برای جوانان برنامه ریزی دقیق و ایده و طرح مشخصی داشیتم جوانان به اهداف مطلوب دست یافته اند.
وی گفت: از آنجایی که ما امسال را در استان سال رسیدگی به روستا اعلام کردیم، در همه زمینه ها به توسعه روستا توجه خواهیم داشت.
استاندار خراسان رضوی توجه به کشاورزی را از اولویت های روستا دانست و گفت: راه اندازی باشگاه کشاورزان جوان در راستای توسعه کشاورزی روستایی طرح مناسبی است و استانداری از آن حمایت می کند.
صلاحی همچنین با تاسیس خانه جوان در مه ولات به عنوان پایلوت در استان، جهت دیده بانی سازمان ملی جوانان و ساماندهی تحصیل، اشتغال، ازدواج و وضعیت کشاورزی جوانان روستایی موافقت کرد.
در ابتدای این دیدار ناصر صاحبی رئیس باشگاه کشاورزان خراسان رضوی و علی حاجی عرب فرماندار مه ولات به ارائه گزارش درخصوص اقدامات انجام شده پرداختند.
نظر شما