به گزارش خبرگزاری مهر، با تلاش ماموران انتظامی شهرستانهای خرم آباد ، دورود و ازنا در قالب طرح پاکسازی از نقاط آلوده و جرم خیز 93 نفر معتاد و فروشنده مواد مخدر دستگیر، 50 دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیف و مقداری مواد مخدر کشف و ضبط شد.
مأموران انتظامی در شهرستانهای خرم آباد، دورود و ازنا در چهارمین روز از مرحله طرح پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز با بکارگیری کلیه نیروها و امکانات با هماهنگی مقام قضایی به پاکسازی محله های شناسایی شده پرداختند.
بنابر این گزارش مأموران انتظامی شهرستانهای الیگودرز، کوهدشت و دورود نیز در راستای مبارزه با مواد مخدر توانستند مقدار 594 گرم انواع مواد مخدر کشف و ضبط کنند که در این زمینه هفت نفر دستگیر شد.
همچنین طی روز گذشته 10 نفر سارق، جیب بر و مالخر در سطح استان دستگیر که از آنان 5 دستگاه خودرو و موتورسیکلت مسروقه، مبلغ 800 هزار ریال، دو دستگاه گوشی همراه، مقداری کابل ، میلگرد و آهن آلات سرقتی کشف و ضبط شد.
متهمان یاد شده به یگان انتظامی انتقال و پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.
نظر شما