محمدعلی مبینی در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: این بچه ماهی ها در استخرهای آب شهرستانهای مهریز، تفت، اردکان و بافق رهاسازی شده اند.
وی خاطرنشان کرد: این تعداد بچه ماهی از استانهای گلستان از شهرستان آق قلا مرکز تکثیر سد وشمگیر با وزن متوسط پنج گرم تهیه شده است.
مبینی با بیان اینکه برای نخستین بار این گونه ماهی وارد استان یزد شده است، بیان داشت: طرح تحقیقی سازگاری ماهی سفید با آب لبشور و شیرین استان و چگونگی رشد و پروش آن با حداقل زمان پرورش مورد بررسی قرار میگیرد.
وی یادآور شد: امیدواریم در پایان دوره پرورش بچه ماهیها، وزن این گونه به هزار و 200 گرم برسد.
مدیر شیلات و امور آبزیان استان یزد خاطرنشان کرد: ماهی سفید گونهای از آبزیان و از خانواد کپور ماهیان است و جایگاه آن در ایران در دریای خزر است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از پرورش نوعی ماهی به نام تیلاپیا در آبهای یزد خبر داد و افزود: اینگونه نیز طی دو سال گذشته به استان یزد وارد شده کارهای تحقیقاتی بر روی آن انجام شده است و به زودی پرورش آن در سطح گسترده تری آغاز خواهد شد.
نظر شما