پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۲۰:۱۴

عابدزاده با حضور در آزادی:

هیچوقت از پرسپولیس جدا نمی‌شوم / یک روز دوباره برمی‌گردم

هیچوقت از پرسپولیس جدا نمی‌شوم / یک روز دوباره برمی‌گردم

مربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هیچوقت از این تیم جدا نمی شوم و ورق هم بهانه ای برای جدایی موقت از این تیم است.

به گزارش خبرنگار مهر، احمدرضا عابدزاده که با قطع همکاری اش با پرسپولیس به عنوان مربی تیم استیل آذین و دستیار اول افشین پیروانی معرفی شد، عصر جمعه با حضور در ورزشگاه آزادی دیدار پرسپولیس و صبای قم را از نزدیک تماشا کرد.

وی در گفتگو با خبرنگاران در مورد حضورش در ورزشگاه آزادی گفت: من همیشه با پرسپولیس هستم و یک ورق نمی تواند مرا از این تیم جدا کند.

عابدزاده در مورد اینکه برای آنالیز پرسپولیس به ورزشگاه آزادی آمده است گفت: من اینجا می نشینم و بازی پرسپولیس را نگاه می کنم و قضاوت با مردم!

مربی پیشین دروازه بانان پرسپولیس خاطرنشان کرد: همانطور که گفتم هیچوقت از پرسپولیس جدا نمی شوم و مطمئن باشید که دوباره به این تیم برمی گردم. خیلی ها می خواهند من در این تیم نباشم اما شک نکنید که یک روز دوباره برمی گردم.

کد خبر 1069409

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha