پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۴ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۹:۲۱

در گفتگوی مهر با رئیس سازمان سنجش: سوابق تحصیلی کنکوریها منتشر شد/ فرصت 45 روزه برای ویرایش اطلاعات

در گفتگوی مهر با رئیس سازمان سنجش: سوابق تحصیلی کنکوریها منتشر شد/ فرصت 45 روزه برای ویرایش اطلاعات

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور 89 منتشر شده است گفت: کنکوریها 45 روز فرصت دارند تا نسبت به مشاهده و اصلاح اطلاعات خود اقدام کنند و این فرصت قابل توجه به این دلیل داده شده است تا حق داوطلبی تضییع نشود.

محمد حسین سرورالدین در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: به دلیل عدم دقت برخی از داوطلبان، سوابق تحصیلی تکمیل نمی شد و با این حال در یکی دو سال گذشته این موضوع با اغماض روبرو بود و اگر داوطلبان از امسال به این موضوع توجه نکنند، ضرر اصلی متوجه خود آنها خواهد بود.

وی تاکید کرد: سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور هم اکنون در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org  قابل دسترسی است.
 
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به مهلت تعیین شده برای کنترل اطلاعات ثبت نامی گفت: پیش از این قرار بود داوطلبان تا 5 اردیبهشت نسبت به تایید یا تکمیل این سوابق اقدام کنند که بر اساس مصوبه کارگروه مقرر شد تا یک ماه و نیم و در واقع 45 روز به داوطلبان فرصت داده شود که سوابق تحصیلی خود را تایید و تکمیل کنند.
 
وی آخرین مهلت برای تایید یا تکمیل سوابق تحصیلی را از سوی داوطلبان 15 خردادماه 89 اعلام کرد و به مهر گفت: امسال برای داوطلبان فرصت زیادی در نظر گرفته ایم که تک تک دروس خود را بازبینی و سوابق تحصیلی خود را تایید کنند. همچنین اگر نیاز به تکمیل یا اصلاح دارد این کار را انجام دهند چرا که این آخرین فرصت بوده و سازمان سنجش در برابر اهمال آنها پاسخگو نخواهد بود.
 
سرورالدین اضافه کرد: این فرصت به این منظور به داوطلبان داده شده است که هیچ کدام از نظر تحصیلی لطمه نبینند و با همکاری آموزش و پرورش نسبت به تکمیل سوابق تحصیلی خود دقت لازم را به خرج دهند و در صورت مغایرت سوابق تحصیلی حتماً به آموزش و پرورش مربوط به مدرسه خود مراجعه کنند.
 
براساس اعلام سازمان سنجش، کلیه داوطلبانی که عنوان دیپلم آنها ریاضی فیزیک، علوم تجربی، ادبیات و علوم انسانی و علوم و معارف اسلامی است و در سالهای 84، 85، 86، 87 و یا 88 موفق به اخذ مدرک دیپلم شده‌اند و نسبت به ثبت‌ نام در آزمون سراسری 89 نیز ااقدام کرده ‌اند، می توانند نسبت به مشاهده اطلاعات ارسالی وزارت آموزش و پرورش از طریق سایت سازمان سنجش آموزش اقدام کنند.
کد خبر 1069536

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha