به گزارش مهر از ورایتی همان گونه که پیش بینی می شد "روبان سفید"ساخته ستایش شده میشائیل هانکه در جوایز سالانه سینمای آلمان موسوم به لولا هم پیشتاز بود و در این مراسم که دیشب برگزار شد ده جایزه از جمله بهترین فیلم ، بهترین کارگردان و بهترین بازیگر مرد را به خود اختصاص داد.
"روبان سفید" که سال گذشته نخل طلایی کن ، جایزه فیلم اروپا و نامزدی اسکار را برای هانکه اتریشی تبار به ارمغان آورده بود همچنین جوایز بهترین فیلمبرداری و بازیگر نقش مکمل زن را دریافت کرد.
درام سیاسی "توفان" ساخته هانس کریستین اشمید درباره دادگاه جنایات جنگی یک فرمانده نظامی سابق یوگسلاوی هم به سه جایزه لولای نقره ای دومین فیلم برگزیده ، بهترین تدوین و بهترین موسیقی متن دست یافت.
لولای برنزی سومین فیلم برگزیده هم به فیلم " وقتی می رویم" ساخته فئو آلاداغ فیلمساز ترک تبار مقیم آلمان تعلق گرفت.در حالی که سیبل ککیلی برای بازی در همین فیلم به دریافت جایزه بهترین بازیگر زن نائل آمد.
مستند " قلب جنین" درباره کشته شدن یک کودک فلسطینی به دست سربازان اسراییلی ساخته ارنست لودویگ گانزرت و اولی پافو برنده جایزه بهترین فیلم مستند شد.
جایزه خدمات ویژه به سینمای آلمان هم به برند آیشینگر تهیه کننده شماری از بهترین محصولات سینمای آلمان در دهه اخیر از جمله " عقده بادر ماینهوف"،" سقوط" و " عطر" اهدا شد.مجموع جوایز نقدی این دوره از جوایز سالانه سینمای آلمان به 8/3 میلیون دلار بالغ شد.

"روبان سفید" در ادامه موفقیتهای جهانی خود جوایز سالانه سینمای آلمان را هم درو کرد.
کد خبر 1069670
نظر شما