پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۱:۳۱

بیماری سرخک در آستانه ریشه کن شدن از کشور است

بیماری سرخک در آستانه ریشه کن شدن از کشور است

رئیس اداره بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت گفت: سرخک که یک بیماری ویروسی بسیار مسری است در آستانه ریشه کنی از کشور قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محسن زهرایی افزود: به دنبال شروع برنامه توسعه ایمن سازی از حدود 25 سال قبل در کشور و پوشش بالای 95 درصد کودکان علیه بیماری سرخک، موفقیتهای بسیار خوبی حاصل شده است.

وی تصریح کرد: بعد از انجام واکسیناسیون همگانی گروههای سنی پنج تا 25 سال در سال 1382 موارد بیماری به مرحله حذف بیماری براساس تعریف سازمان جهانی بهداشت رسیده به نحوی که تعداد 11 هزار بیمار در سال 1381، به 140 بیمار در سال 1388 رسیده است.

زهرایی در ادامه افزود: بیماری سرخک یک بیماری ویروسی بسیار مسری است و اگر افراد علیه این بیماری ایمنی نداشته باشند به سرعت در اثر تماس با بیمار مبتلا خواهند شد.

رئیس اداره بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن با اشاره به اهمیت واکسیناسیون در کشور افزود: نکته مهمی که باید به آن توجه داشت این است که این بیماری به دلیل ضعف برنامه‌های واکسیناسیون در کشورهای همسایه از اهمیت فراوان برخوردار است و قابلیت همه‌گیری شدن دارد لذا خانواده‌ها باید نسبت به واکسیناسیون منظم کودکان خود طبق برنامه توجه کنند.

 وی در مورد بی‌توجهی برخی خانواده‌ها نسبت به واکسیناسیون کودکان تصریح کرد: تعداد اندکی از کودکانی که واکسن نزده‌اند علاوه بر اینکه سلامت خود را به مخاطره می‌اندازند، زمینه تهدید کودکان و جامعه را فراهم می‌ کنند و سبب همه‌گیر‌ شدن بیماری می‌شوند.

زهرایی در مورد مهمترین دلایل مرگ کودکان از بیماری سرخک گفت: مهمترین علل مرگ کودکان از بیماری سرخک، عوارض تنفسی و مغزی هستند و درصدی از مبتلایان هم دچار عوارضی مانند کوری، کری، عقب‌ماندگی ذهنی و سوءتغذیه شدید می‌شوند.

وی با اشاره به آمار مرگ و میر کودکان ناشی از بیماری سرخک گفت: با انجام واکسیناسیون وسیع کودکان، بیماری سرخک کنترل شده ولی همچنان سالیانه حدود 700 هزار کودک در دنیا به علت این بیماری فوت می‌شوند که مهمترین آن عدم دریافت واکسن بوده است.

روز 5 اردیبهشت ماه جاری برنامه اطلاع‌رسانی با هدف بالا بردن سطح آگاهی خانواده‌ها در خصوص واکسیناسیون کودکان از سوی وزارت بهداشت برگزار می‌شود.

کد خبر 1069673

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha