پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۴:۵۹

دراعتراض به سازمان لیگ؛

تیم والیبال شهرداری یاسوج از بازی با حفاری اهواز خودداری کرد

یاسوج - خبرگزاری مهر: تیم والیبال شهرداری یاسوج در اعتراض به سازمان لیگ والیبال کشور از انجام بازی پلی آف با تیم حفاری اهواز خودداری کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در یاسوج، این مسابقه از بازیهای مرحله پلی آف لیگ دسته یک باشگاه های کشور، قرار بود دیروز در یاسوج برگزار شود.

سرپرست تیم شهرداری یاسوج گفت: باشگاه شهرداری تصمیم گرفت در اعتراض به مرحله پلی آف مسابقات والیبال لیگ دسته یک باشگاههای کشور از انجام مسابقه با تیم حفاری اهواز خودداری کند.

قباد نیک پی در گفتگو با خبرنگار مهر در یاسوج، افزود: تیم یاسوج با انجام 22 بازی رفت و برگشت با تیم های حاضر در لیگ دسته یک هم در نیم فصل و هم در پایان فصل به عنوان قهرمانی این رقابت ها دست یافت.

وی اضافه کرد: در پایان بازی ها و قهرمانی شهرداری یاسوج، سازمان لیگ اعلام کرد که این تیم باید دوباره با تیم هایی که یکبار آنها را در لیگ شکست داده بود، بازی کند.

نیک پی با بیان اینکه پلی آف روش صحیحی برای انتخاب تیمهای حاضر در لیگ برتر نیست، اظهار داشت: تیم شهرداری یاسوج قربانی این تصمیم اشتباه سازمان لیگ شد.

وی بیان داشت: در دیدار پلی اف، تیم شهرداری به دلیل مصدومیت برخی از بازیکنان و ضعف ناظر بازی، مقابل تیمی که دوبار در مسابقات لیگ آن را شکست داده بود، مغلوب شد تا زحمات یک ساله اش بر باد رود.

وی یادآور شد: بر این اساس دیگر لزومی ندیدیم برای عنوان پنجم و ششمی، به مصاف تیم حفاری که این تیم را در لیگ نیز شکست داده بودیم، برویم.

کد خبر 1069818

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha