شبیر دائمی به خبرنگار مهر در گرگان افزود: رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی گرگان در سال 1371 تاسیس شد و هم اکنون با داشتن 250 دانشجو و 600 فارغ التحصیل نقش مهمی در تامین نیروهای پرستاری مورد نیاز استان داشته است.
وی اظهار داشت: در سالجاری 9 نفر از فارغ التحصیلان رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی گرگان به عنوان پرستاران نمونه استان گلستان انتخاب شدند.
دائمی بیان داشت: بر اساس اطلاعیه صادره از سوی سازمان نظام پرستاری استان گلستان خانمها مرجان کلانتری، فاطمه احمدی لیوانی، صفیه مسلمی پور، فاطمه پسرکلو، لیلا شبانی، هاجر پسرکلی، جمیله میرزاعلی، نرگس ویژه و شیدا رفیع زاده از دانش آموختگان رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی گرگان موفق به کسب این عنوان شدند.
مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی گرگان نیز گفت: 50 سخنرانی علمی در شش ماهه دوم سال 88 در این واحد برگزار شد.
هدی عبدی افزود: این سخنرانی ها در گروه های زبان و ادبیات فارسی و انگلیسی، آموزش معلمان، کامپیوتر، زیست شناسی، پرستاری و مامایی، معارف اسلامی، عمران و کشاورزی ریاضی و تربیت بدنی برای دانشجویان و علاقه مندان به مباحث جدید علمی برگزار شده است.
وی از تداوم این سخنرانی ها در سال جاری خبر داد و گفت: برگزاری این سخنرانی ها دانشجویان را با مباحث جدید و تخصصی و کاربردی آشنا کرده و سبب ارتقای سطح علمی و فکری دانشجویان می شود .
مسئول دفتر مطالعات و آموزش نیروی انسانی دانشگاه آزاد اسلامی گرگان فعالیت های دفتر مطالعات و آموزش نیروی انسانی این واحد دانشگاهی در سال 1388 را تشریح کرد و گفت: این واحد دانشگاهی در سال 88 اقدام به برگزاری 37 ویژه کارکنان و اعضای هیئت علمی کرده است.
جعفر حمید زاده افزود: این تعداد دوره ها نسبت به سال 87 حدود 10 درصد رشد داشته است.
وی اظهار داشت: این دفتر با هدف ارتقای دانش کارکنان و به روز نگه داشتن معلومات اعضای هیئت علمی دانشگاه و بر حسب ضرورت و درخواستهای رسیده از حوزه های مختلف اقدام به برگزاری این دوره ها کرده است.
حمیدزاده خاطرنشان کرد: برگزاری تعداد 37 دوره آموزش ضمن خدمت طبق تقویم زمان بندی برگزاری دوره های دفتر مطالعات و آموزش نیروی انسانی دانشگاه آزاد اسلامی، بی شک نقش مهمی در تکریم ارباب رجوع و ارائه خدمات بهینه به مخاطبان داشته است.
نظر شما