به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه الخلیج امارات امروز در سرمقاله خود با اشاره به سفر ناگهانی " جرج میچل " فرستاده باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا به منطقه خاورمیانه نوشت: به نظر می رسد دراین سفری که بدون اطلاع قبلی انجام شد، آمریکا اهداف و برنامه ای خاص در نظر گرفته است.
به نوشته این روزنامه عرب زبان سفر جرج میچل به خاورمیانه این سوال را در پی دارد و آن اینکه نماینده اوباما این بار در سفرش به خاورمیانه با توجه به اینکه تلاش های آمریکا برای برقراری صلح وعده داده شده به شکست انجامیده است، چه طرح و پیشنهادی را ارائه خواهد داد؟
سوال مذکور دو جواب با خود دارد جواب اول که بسیار بعید است و آن اینکه شاید جرج میچل پیام هشدار آمیز سران کاخ سفید را برای تندرویان اسرائیلی به ویژه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در خصوص روند به اصطلاح صلح خاورمیانه با خود به همراه دارد.
اما جواب دوم اینکه ممکن است آثار و نشانه های صلح که روزنامه های اسرائیلی طی روزهای اخیر از آن سخن می گفتند به ویژه درباره پیشنهاد نتانیاهو ، همان چیزی باشد که قرار است میچل درباره آن به مذاکره بنشیند.
اخیرا نتانیاهو پیشنهاد داد تا دولت موقت فلسطینی با شرط اینکه بحث و بررسی درباره سرنوشت قدس اشغالی به تاخیر بیفتد، تشکیل شود.
پیشنهادی که سران کاخ سفید حلقه گم شده خود را برای نجات اقدامات بی نتیجه شان در قبال خاورمیانه در آن می یابند و در حقیقت امنیت منافع آمریکا در منطقه تامین می شود و می تواند برای دسیسه هایش علیه ایران تلاش بیشتری بنماید.
به نوشته الخلیج به احتمال زیاد میچل برای ترویج این پیشنهاد و همچنین انداختن توپ در زمین فلسطینیان به خاورمیانه سفر کرده است.
این روزنامه در پایان تاکید می کند: پیشنهاد مذکور تنها بحران موجود در سرزمین های اشغالی را که به ضرر منافع مردم بیگناه فلسطین است تنها چند ماهی به تعویق انداخته است و شاید آمریکا توانسته به صورت موقت به اهداف خود برسد اما بحران فلسطین با اجرای این پیشنهاد هرگز از بین نمی رود.
نظر شما