به گزارش خبرگزاری مهر، العربیه اعلام کرد منوچهر متکی وزیر امور خارجه ایران در دیداربا یوکیا آمانو مدیر کل آژانس بین الملی انرژی اتمی پیشنهادهای جدیدی در زمینه حل موضوع هسته ای ایران ارائه کرده است.
این شبکه به جزئیات بیشتری در این زمینه اشاره نکرد.
العربیه همچنین به نقل از وزیر امور خارجه اتریش مدعی شد در صورتی که ایران پیشنهادهای متکی را اجرا کند، از تحریمها فاصله می گیرد.
از سوی دیگر، این شبکه که با پخش اخبار ساختگی و دروغ درباره جمهوری اسلامی ایران خصومت ورزی خود با ملت ایران را به اثبات رسانده است، به نقل از منابع ناشناخته مدعی شد تهران از مواضع گذشته خود در موضوع هسته ای عقب نشینی کرده است.
خاطر نشان می شود شبکه العربیه خصومت ورزی خود با ملت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته با پخش خبرهای ساختگی و غیر مستند در تلاش برای نشان دادن فضایی ناامن و بی ثبات در کشورمان تشدید کرد که همچنان این رویکرد کینه توزانه را با بهانه کردن خبرهای برخی سایتهای معلوم الحال و با تکیه بر تحلیلهای شخصی نجاح محمد علی و حسن فحص خبرنگاران اخراجی این شبکه از ایران ادامه می دهد؛ این شبکه همچنین در راستای سیاست ایران هراسی غرب و بدبین کردن افکارعمومی به برنامه هسته ای صلح آمیز ایران به پخش گزارشها و مصاحبه های هدفمند و برنامه ریزی شده با کارشناسان و تحلیلگران ضد ایرانی می پردازد.
نظر شما