پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۴:۲۷

گزارش خبری مهر/

فیشر؛ رئیس جمهوری که با مشارکت کم مردم ابقا شد

فیشر؛ رئیس جمهوری که با مشارکت کم مردم ابقا شد

کارشناسان انتخاب مجدد "هاینتس فیشر" به ریاست جمهوری اتریش را مشارکت پایین مردم در انتخابات روز گذشته این کشور می دانند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان، انتخابات ریاست جمهوری اتریش در حالی با کسب اکثریت آرا توسط "هاینتس فیشر" رئیس جمهور کنونی این کشور به پایان رسید که آمارها از مشارکت بسیار پایین مردم در این دوره از انتخابات حکایت دارد. 

شبکه تلویزیونی ORF اتریش و موسسه نظرسنجی SORA اعلام کردند با اتمام شمارش آرای انتخاباتی اتریش، پیروزی فیشر برای بار دوم مسلم شده است. بر این اساس این سیاستمدار 71 ساله که از سوی سوسیال دمکراتهای اتریش حمایت می شد، توانست 78.7 درصد آرا را از آن خود کرده و دیگر رقبا را از سر راه بردارد.
 
به این ترتیب احزاب راست گرای این کشور شکست سنگینی را متحمل شده اند، بطوری که نامزد آنها "باربارا روزن کرانتس" از حزب آزادی اتریش بسیار کمتر از حد انتظار ظاهر شده و تنها توانست 15.5 درصد آرا انتخاباتی را کسب کند.
 
این در حالی است که در ساعات آغازین انتخابات روز گذشته "هاینس کریستیان اشتراخه" رئیس حزب مذکور مدعی شده بود که نامزد آنها دست کم 35 درصد آرا را بدست خواهد آورد. همچنین "رودولف گرینگ" از حزب مسیحیان اتریش بعنوان سومین نامزد اصلی انتخابات ریاست جمهوری این کشور 5.8 درصد آرا را از آن خود کرد.
 
طبق این گزارش دلیل اصلی پیروزی فیشر در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری اتریش مشارکت پایین مردم بوده است. طبق این گزارش مشارکت مردم در انتخابات دیروز با 52 درصد، کمترین میزان حد تا کنون بوده است. 
 
میزان مشارکت مردم اتریش در انتخابات سال 2004 این کشور 72 درصد بوده است. این در حالی بود که در این انتخابات 8 درصد از آرا بدلیل مخدوش بودن ابطال شد.
 
خاطرنشان می شود سن قانونی برای شرکت در انتخابات در اتریش 16 سال است. در انتخابات سال 2004 ‪  فیشر با کسب بیش از ‪  ۵۲‬درصد آرای مردم موفق شد در مقابل بنیتا فررو والدنر از حزب دمو کرات مسیحی پیروز شود.
کد خبر 1070942

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha