به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه خبری بی.بی.سی، "آبهیسیت وجاجیوا" نخست وزیر تایلند هشدار داد که کنترل مرکز تجمع مخالفان در پایتخت این کشور را در دست خواهد گرفت.
نخست وزیر تایلند که مخالفان موسوم به پیراهن قرمزها خواهان کناره گیری وی هستند، اعلام نکرد که این اقدام چه زمانی و چگونه صورت خواهد گرفت.
معترضان طی سه هفته گذشته در یک مرکز خرید در بانکوک تجمع کرده اند.
وجاجیوا این سخنان را در نطقی تلویزیونی بیان کرد و در هنگام سخنرانی وی، ژنرال آنوپونگ پائوجیندا، فرمانده ارتش تایلند نیز دیده می شد.
فرمانده ارتش تایلند خواهان وحدت در کشور شده و گفته است ارتش در این مسایل جانب کسی را نمی گیرد و سیاست دولت را دنبال می کند.
نخست وزیر تایلند پیشنهاد معترضان برای پایان دادن به تظاهرات در قبال منحل کردن مجلس ظرف 30 روز و برپایی انتخابات جدید را رد کرده است.
وجاجیوا در سخنان خود گفت: "ما محل تجمع معترضان را پس خواهیم گرفت اما روند این اقدام، نحوه و زمان آن را نمی توانیم اعلام کنیم چون به عوامل مختلفی بستگی دارد."
معترضان خواهان استعفای آبهیسیت وجاجیوا و برپایی انتخابات جدید در این کشور هستند. تلاش دولت برای سرکوب معترضان تا کنون به کشته شدن ۲۳ نفر و مجروح شدن بیش از ۸۰۰ نفر انجامیده است.
آبهیسیت وجاجیوا، نخست وزیر تایلند تا کنون در برابر درخواست مخالفان ایستادگی کرده و گفته کناره گیری نخواهد کرد.
پیراهن قرمزها از هواداران تاکسین شیناواترا، نخست وزیر پیشین تایلند هستند که طی کودتایی در سال ۲۰۰۶، از قدرت سرنگون شد.
از سال ۲۰۰۶ به این سو تایلند درگیر بحران سیاسی است.
نظر شما