پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۰:۴۷

1200 جانباز بالای 25 درصد در غرب استان تهران مسکن ندارند

1200 جانباز بالای 25 درصد در غرب استان تهران مسکن ندارند

استان تهران - خبرگزاری مهر: رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای غرب استان تهران گفت: 1200 جانباز بالای 25 درصد در غرب استان تهران فاقد مسکن هستند.

مهدی ایزدی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: امسال در منطقه غرب استان تهران هزار و 200 جانبار بالای 25 درصد فاقد مسکن هستند و این افراد تاکنون از هیچ تسهیلاتی در این زمینه استفاده نکرده اند.

وی ادامه داد: با هدف کمک به کاهش مشکلات جانبازان، آن دسته از جانبازان بالای 25 درصد فاقد مسکن و خانواده شهدای فاقد مسکن می توانند از وامهای چهار درصدی بنیاد مسکن برای خانه دار شدن استفاده کنند.
 
این مسئول بیان کرد: کسانی نیز که قدرت دریافت این وام را ندارند با داشتن شرایطی می توانند از محل پروژه هایی که احداث می شود، صاحب مسکن شوند و بنیاد شهید در این خصوص با آنها همکاری می کند.
ایزدی اظهار داشت: جانبازان و خانواده شهدا جهت آگاهی از جزئیات این امر می توانند به بنیاد مسکن غرب استان تهران مراجعه و اطلاعات مورد نیاز را دریافت کنند.
 
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای غرب استان تهران گفت: 68 درصد از مجموعه ایثارگران غرب استان تهران مربوط به شهرستان کرج هستند و تعداد شهدا و جانبازان کرج قابل توجه است.
 
ایزدی یادآور شد: همه مسئولان باید توجه به خانواده های شهید و جانباز را جزئی از سرلوحه های کاری خود قرار دهند و از این امر غافل نشوند.
 
این مسئول خاطرنشان کرد: هر مسئولی که احساس خستگی کرد، اگر سری به خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان بزند و حال آنها را جویا شود، خستگی اش رفع می شود ضمن اینکه جویای احوال این خانواده ها شدن امری بسیار نیک است.
 
وی اضافه کرد: توجه به حل مشکلات خانواه های شهدا، ایثارگران و جانبازان وظیفه همه ماست زیرا این افراد به خاطر حفظ میهن خود فداکاری های زیادی انجام داده اند.
کد خبر 1071139

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha