به گزارش خبرگزاری مهر، در شرایطی که هر روز بر تنوع و تعداد سیستم عاملهای ویژه تلفنهای همراه افزوده می شود و تاکنون به سیستم عاملهایی چون سیمبیان، سیستم عامل آی - فن، بلک بری و آندروئید سکوهای جدید مایکروسافت فن 7، WebOs، MeeGo، سامسونگ بادا و ... افزوده شده اند بازار تلفنهای همراه به دنبال روشی برای کاهش هزینه ها و یک شکل شدن است.
در این راستا شارپ، پاناسونیک، فوجیستو و "ان. ای. سی" که غولهای بزرگ ژاپنی در عرصه محصولات الکترونیکی مصرفی به شمار می روند قصد دارند سکوهای نرم افزاری تلفنهای همراه نسل آینده خود را استاندارد و یک شکل کنند. این روش موجب کاهش هزینه ها و افزایش رقابت پذیری می شود.
به این ترتیب NTT DoCoMo، اپراتور شماره یک ژاپن از مارس 2012 تلفنهای همراه با یک سیستم عامل واحد را به فروش می رساند.
براساس گزارش رویترز، درحال حاضر این شرکتها از یک سکوی نرم افزاری ویژه خود برخوردارند. یک شکل کردن این سیستم عاملها می تواند منجر به کاهش 50 درصدی هزینه های توسعه تلفنهای همراه نسل آینده شود.
نظر شما