به گزارش خبر نگار مهر در مشهد، اسماعیل وفایی ظهر دوشنبه در نخستین جلسه شورای استانی امور ایرانیان خارج از کشور افزود: بیش از چهار میلیون نفر از هموطنان ایرانی ما در کشورهای خارجی زندگی می کنند که باید زمینه حضور و فعالیت آنان را در کشور آماده کنیم.
دبیر شورای استانی امور ایرانیان خارج از کشور گفت: هدف از تشکیل این شورا فراهم آوردن زمینه حضور و مشارکت عملی ایرانیان در فرایند توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، گسترش زبان، فرهنگ و ادبیات فارسی و تسهیل در ارتباط ایرانیان خارج از کشور با مراکز علمی و فرهنگی اقتصادی در استان خراسان رضوی است.
وی خاطرنشان کرد: با معرفی مزیت های استان خراسان رضوی در همه بخشها اعم از فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، پزشکی و توسعه فناوری های نوین، زمینه حضور هرچه بیشتر خراسانی های مقیم خارج از کشور را در استان فراهم خواهیم کرد.
وی بیان داشت: ابتدا باید بستر سازی و زمینه اعتماد برای حضور این گروه در ایران مهیا شود تا آنان با خیال آسوده به کشور سفر کنند.
استاندار خراسان رضوی نیز در این جلسه خاطرنشان کرد: باید بانک اطلاعاتی دقیقی از ایرانیان مقیم خارج از کشور تهیه کرده و بر اساس آن، برنامه ریزی کنیم.
صلاحی تصریح کرد: با توجه به مزیت های استان خراسان رضوی و از همه مهمتر وجود امام رضا (ع)، ایرانیان مقیم خارج از کشور نسبت به حضور و سرمایه گذاری در این خطه راغب تر از سایر مناطق هستند.
وی گفت: ارتباط اساسی و اصولی با ایرانیان خارج از کشور و برگزاری سمینارها و ایجاد شرکت های مختلف سرمایه گذاری با توجه به تجربه بالای ایرانیان خارج از کشور، از مواردی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: تنها در مشهد مقدس بیش از 50 هزار میلیارد ریال طرح قابل واگذاری در شهرداری موجود است که با شناسایی آن ها و جذب سرمایه گذاران ایرانی مقیم خارج از کشور هم سرمایه گذار خارجی را جذب نکرده ایم و هم فرصت حضور برای ایرانیان خارج از کشور فراهم شده است.
نظر شما