به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، مرتضی قاسمی بعداز ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهارداشت: عشایر استان برای رسیدن به مناطق ییلاقی مسافتی بین 50 تا 650 کیلومتر را طی می کنند و پیش بینی می شود کوچ بهاره عشایر تا 15 اردیبهشت ادامه داشته باشد.
وی در خصوص تمهیدات اندیشیده شده جهت تسهیل در کوچ عشایر، گفت: به منظور کاهش مشکلات و مشقات حین کوچ عشایر، جلسه ستاد کوچ با حضور نمایندگان بیش از 20 اداره ذیربط تشکیل گردید و در جهت حمایت از عشایر و رفع مشکلات احتمالی آنها در حین کوچ از جمله تامین امنیت خانوارهای عشایری در ایام کوچ، ارائه خدمات بهداشتی درمانی، خدمات دامپزشکی، تسلیح عشایر بسیجی و تامین مهمات مورد نیاز آنها و ... تصمیم گیری شد.
قاسمی افزود: در ایام کوچ اتحادیه تعاونیهای عشایری با یازده شرکت تعاونی و 32 فروشندگی ثابت و سیار نسبت به تهیه و توزیع ارزاق و مایحتاج عمومی و اقلام کالابرگی و غیر کالا برگی مورد نیاز عشایر اقدام می کند.
سرپرست امور عشایر استان کرمانشاه ،آبرسانی و گاز رسانی به خانوارهای عشایری در مسیرهای کوچ عشایر را از دیگر تمهیدات انیشیده شده عنوان کرد.
وی تصریح کرد: همچنین برای جلوگیری از حوادث جاده ای تعداد دو هزار عدد تراکت و پلاکارد هشدار دهنده در اختیار پلیس راه و پایانه های استان قرار گرفته تا رانندگان در مسیرهای کوچ عشایر احتیاط لازم را بعمل آورند.
قاسمی افزود: در ایام کوچ در مدیریت امور عشایر استان کشیک شبانه روزی برقرار است و شماره تلفن های 2-8236001 آماده پاسخگویی به عشایر و پیگیری مسائل و مشکلات آنها می با شد.
سرپرست امور عشایر استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: امیدواریم که با همکاری و مساعدت تمامی دستگاه های اجرایی ذیربط عشایر کمترین مشکل را در ایام کوچ داشته باشند.
عشایر استان کرمانشاه سالانه بالغ بر 10 هزار تن گوشت، 24 هزار و 400 تن شیر و هزارو440 تن انواع الیاف دامی را تولید می کنند.
نظر شما