شهریار سمنانی در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: این طرح مورد تصویب قرار گرفت و در صورت تامین اعتبار اجرایی می شود.
وی اظهار داشت: برای اجرای این طرح چهار هزار و 500 متر مربع زمین تهیه شد و کار عملیاتی آن بزودی آغاز می شود.
وی به طرح بیمارستان صیاد شیرازی اشاره و اضافه کرد: مجری این طرح مسکن و شهرسازی است و باید هرچه سریعتر به بهره برداری شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان بیان داشت: بیمارستان صیاد شیرازی تاخیر شده است و مقرر بود این طرح در اسفند سال گذشته بهره برداری شود.
وی عنوان کرد: همچنین این دانشگاه باید تا شهریورماه سالجاری نسبت به تجهیز و تامین امکانات مورد نیاز آن اقدام کند و مسکن و شهرسازی باید نسبت به تاخیر در تکمیل این طرح پاسخگو باشد.
آمار چاقی در گلستان بالاست
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان، آمار چاقی در استان را روبه رشد دانست و گفت: این استان در زمینه چاقی رتبه سوم را در کشور دارد.
وی استفاده از روغن های جامد و مصرف کم آبزیان را از جمله دلایل روند رشد چاقی در استان اعلام کرد.
نظر شما