۸ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۲:۵۵

اختیاری درگفتگو بامهرمطرح کرد:

تاثیرات مثبت ادغام وزارتخانه های آموزشی / شرایط ادغام مهیا نیست

تاثیرات مثبت ادغام وزارتخانه های آموزشی / شرایط ادغام مهیا نیست

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه ادغام وزارتخانه های آموزش و پرورش و علوم موجب جداسازی اقدامات سیاستگذاری و اجرایی در بحث آموزش می شود گفت: این ادغام مدیریت یکپارجه آموزش در کشور را به طور مطلوب به وجود می آورد.

اسفندیار اختیاری در گفتگو با خبرنگار مهر در ارتباط با ادغام وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم و آموزش پزشکی گفت: ادغام این وزارتخانه ها سبب مدیریت یکپارچه در آموزش می شود به این مفهوم که می توانیم با ادغام آنها سیاستی واحد برای آموزش کشور ایجاد کنیم.
 
وی ادامه داد: اما این ادغام به سهولت امکان پذیر نیست چرا که تعداد کارکنان وزارت آموزش و پرورش و علوم زیاد بوده و در صورت ادغام، وزارتخانه بزرگی باید تاسیس شود که این امر از لحاظ مدیریتی و ساختار اداری به راحتی امکانپذیر نیست.
 
عضو کمیسیون آموزش مجلس با تاکید بر اینکه این ادغام باید به طور کارشناسانه بررسی شود یادآور شد: در بسیاری از کشورها این اقدام به انجام رسیده است اما آنها در بحث آموزش به سیاستگذاری پرداخته و اقدامات اجرایی توسط مدارس و دانشگاهها صورت می گیرد.
 
اختیاری افزود: اما سیستم آموزش کشور کار ستادی سیاستگذاری و اقدامات اجرایی را در کنار یکدیگر به انجام می رساند که با ادغام وزارت علوم، وزارت آموزش و پرورش و آموزش پزشکی نگاه یکپارچه و وحدت مدیریت ایجاد می شود.    
 
علی عباسپور تهرانی فرد رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی نیز در این مورد به مهر گفت: اعتقاد ما ایجاد یکپارچگی در آموزش کشور است و بر همین اساس بحث ادغام وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم در مجلس هفتم و هشتم مورد بررسی قرار گرفت اما به دلیل عدم وجود شرایط لازم در وزارت علوم و آموزش و پرورش این طرح تا کنون به صحن مجلس ارائه نشده است.
کد خبر 1072214

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha