پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۸:۴۷

علوی گرگانی:

وظیفه خود نسبت به انقلاب را باید به درستی انجام دهیم

قم - خبرگزاری مهر: یکی از مراجع تقلید قم گفت: وجود برخی بلایا به این دلیل است که به ما فهمانده شود قدر انقلاب را بدانیم و وظیفه خود را نسبت به آن به درستی انجام دهیم.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، آیت‌الله سید محمدعلی علوی گرگانی بعد از ظهر سه‌شنبه در دیدار جمعی از اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفت: خداوند گاهی می‌خواهد به ما بفهماند که باید قدر انقلاب را بیشتر بدانیم و وظیفه خود را نسبت به آن به درستی انجام دهیم و به همین دلیل بعضی اوقات ما را دچار بلایا می‌کند.

این مرجع تقلید ادامه داد: تمام مسائلی که در کشور پیش می‌آید نتیجه عمل خود ماست و خدا می‌خواهد ما را گوشمالی دهد و متذکر کند.

وی با قرائت آیه‌ای از قرآن کریم اظهار داشت: در این آیه خداوند می‌گوید عذابی کوچک را به بندگانم قبل از آن عذاب بزرگ می‌چشانم تا متوجه من شوند.

این مرجع تقلید گفت: به این ترتیب خدا به بندگانش می‌فهماند که کار خلافی انجام داده‌اند و باید تغییر مسیر دهند.

علوی گرگانی ادامه داد: امام صادق(ع) نیز می‌فرماید "هیچ خدشه‌ای به شما نمی‌رسد مگر این که نتیجه خواست خداست و خدا می‌خواهد بگوید مرتکب گناهی شده‌ای".

وی ادامه داد: در واقع در همین دنیا ما را مبتلا می‌کند تا هم راهمان را تغییر دهیم و هم عذاب آخرتمان کم شود.

علوی گرگانی در ادامه حاضران را توصیه کرد تا قدر شریعت، دین و ولایت را بدانند و ادامه داد: ولایت فقیه همان ولایت الله است.

وی خاطرنشان کرد: ولایت فقیه مرتبه نازله ولایت امام معصوم است و ولایت امام معصوم نیز مرتبه نازله ولایت نبی است و همین طور می‌رود تا بر‌سد به خداوند.

وی اظهار داشت: امام خمینی(ره) بارها می‌گفتند: ای کاش این امتی را که من دارم حضرت زهرا(س) و امام حسین(ع) داشتند.

آیت‌الله علوی گرگانی با اشاره به ایام فاطمیه گفت: اگر زمانی که پیامبر از دنیا رفت اهل مدینه حق او را نگه می‌داشتند آیا آن مصیبت‌ها بر حضرت فاطمه(س) تحمیل می‌شد.

این مرجع تقلید در پایان گفت سعی کنید دل امام زمان را شاد کرده و حافظ ولایت باشید.

کد خبر 1072360

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha